1. FSV Mainz 05 – Bayer Leverkusen 2:3

Lélegzetelállító mérkőzés történt ma Coface Arena, ahol maradni Bayer Leverkusen. Mainz, bár az első félidő után vezetett 2: 1, megváltoztatása után fél számára, de folytatta Mref az eredeti cselekmény Javier Hernández és a másik után két gólt, amelyek közül az egyik nettósított egy beállított idő, a Bayer tudta élvezni a mérkőzést és a táblázatban rá mai ellenfelek húzni.

Nagy lő után kezdődött fél óra a játék. Mainz indult gyors szünetek Daniel Brosinski nagy merőleges motor Öztunaliho Levin, húsz támadó futball, akkor a mobil sportfogadás sprint van, hogy sikeresek, ahol a cél létrehozni egy ezüst tál Yunus Malline – 1: 0. Természetesen vezetés haza túl sokáig diadalát. Charles Aránguiz röviddel azután rúgás milliméteres lob címzett Chicharito aki annak ellenére, hogy kis feldolgozási találkozhatnak.

Mainz ellenére még mindig vezet a szünetben vette vissza. Központi saroktól csizmát Malline egészet egyedül, és leesett a lövő Stefan Bell, ahonnan a labda visszapattant a hálóba. Ezen a ponton a védekező Bayer tényleg alszik, és a második felében a kíséretében Roger Schmidt várt kihívást jelentő feladat.

Leverkusen sikerült kiegyenlíteni a találkozó 66. percében. Charles Aranguiz rúgni sklepl Hernández lábainál Stefan Kiessling és Unibet mobil mexikói előre, hogy hozzájáruljon jelentős hullámát skluzujícího Hack megalázta Jonas Lossi második alkalommal.

Amikor úgy tűnt, hogy a két csapat most szakítani barátságosan, jött a második percben beállítás, hosszú távú kick Jonathan Taha tétovázva védelmi élén kapus készen Chicharito, aki elvégezte a mesterhármast a Bayer és rögzítse a három pontot.

Rate this post