Alastair Cook: “Anglia köteles védeni Root, Stokes és Moeen Ali”

“Nincs helyes válasz. De az egyik szakaszban a Rooty nagyon elakadt, és elszalasztotta az egynapos sorozatot Ausztráliában “- mondja Cook, aki újra felfedezte a legjobb Test-formáját, miután az egyik napról a másikra lemerült. “A két, plusz Moeen, mindhárom szekcióban holt ügyek. És lesz idő, hogy ezeket a srácokat a nemzetközi krikettből vegyék ki. Ha Alastair Cook azt mondja, hogy a krikett “túl PC-ként” válik szét, ha a szemetestek Bet365 információkat a sportfogadásról bevezetésre kerülnek. Tovább Read more

Cook teljesen ellazult farmerben és pólóban, és Alig várta, hogy a hazai szezon kezdetén alacsonyabb visszatérjen a kriketthez az Essex-szel.

Elismeri, hogy nem figyelte meg Angliának három legutóbbi ODI-jét Dél-Afrikában, de hozzátette: “A rádióban hallgattam a bárányfülkében.Ragyogó! Ha meg tudjuk csinálni a kettőt, és megnyerhetjük a Tesztet és az egynapos sorozatot, ez egy briliáns téli nyilatkozat lesz a Team England számára, mint most, ilyen szétválasztással az osztagok között. ”

Ő Elismeri, hogy Anglia lassan alkalmazkodott a jelenlegi ODI-k frenetikus üteméhez. “Az egy napos krikett játékja az elmúlt két évben megváltozott. Lassan ragaszkodtunk hozzá. Egy évvel voltunk a forradalom mögött. Azok a srácok, akik most klasszikus sportágakban Bet365 bejöttek és elhozták, ragyogóak ahhoz, hogy nézzenek és izgalmasak lenni. ”

Anglia tesztoldalának formája ugyanolyan pozitív. “A No1-be kerültünk a világon valóban módszeres, nagyon szigetes, és leállítottuk az ellenzéket. Hatalmas erővel játszottunk.Nagyon hatékony oldalunk lett, akinek nem volt sok rossz napja “- mondja a hosszú formátumú kapitány.” Ami annyira különbözik ettől az oldalról, rossz nap lehet, A következő nap folyamán. Ez teszi annyira izgalmasnak. Ezért gondolom, hogy mindenki élvezi ezt az oldalsó játékot. Ez a csapat biztosan izgalmasabb nézni. “Az új-zélandi és különösen a kapitány, Brendon McCullum pozitív krikett volt, amely befolyásolta Anglia pozitív megközelítését a játék elején tavaly nyáron. Paul Farbrace Akkor volt színészi edző, mielőtt Trevor Bayliss átvette az Ashes fogadási bónuszok az interneten sorozatot. “Segített játszani Új-Zélandot, figyelte, hogyan mentek el.Tudtuk, hogy ez a hozzáállás volt a sorozatban “- mondja Cook.

” Paul és én leültünk a csapat elé a két játék előtt, és azt mondták, hogy ezt akarjuk játszani. Az emberek először látták, hogy működik. Talán megtanultam, hogy ne vesszük túl komolyan. A fiúk kicsit lazábbak. És a játékosokkal, akiknek a pillanatban megvan, ez minden bizonnyal a legjobb. Akár három év múlva ez a legjobban illeszkedik, valószínűleg nem lesz, mert más lesz. “Cook, 31, már Angliában az első tesztfutás-gólszerző, és még három tucatnyi Elérheti a 10.000-et. “További 36 futás más bajnokságba helyezi,” mondja.

“Furcsa ez. Amikor Andrew Strauss megkapta a 25. sapkáját, azt hittem, szeretek 25-öt. De a kapuk megváltoztak.Ha még két évet játszottam, akkor közel 150 játék lenne. “Ha megkérdezte, vajon gondolkozott-e valaha a panteonban lévő helyéről, hozzátette:” Azt hiszem, természetesen csinálsz. Nem hiszem, hogy van valaki, aki nem aggódik. Azt szeretné, hogy a legmagasabb átlagot a legmagasabb átlagokba fektesse.

“Ez arra ösztönzi Önt, hogy a normákat vezethesse. De hozzáteszi: “Nem fogok még egy 126 teszt-meccset játszani. Amint ez az éhség egy kicsit ingadozik, a teljesítményed esik. ”

A 2010-11-11-ben Ausztráliában elért 76 versenyzést hét sorban rendezik -” valószínűleg a legjobb, amit valaha is ütköznék “- és most célozza A következő Ashes sorozatban, 2017-18-ban, esetleg a hattyúnyaként.

“Ez fantasztikus lenne. Hosszú utat, de valóban reális. Ez jó módja annak, hogy menjen.Dél-Afrikában nem volt elég ritmusom és időzítésem. Nem nagyon érzem magam a gyűrődésben. ”

Főzzön nyomás alatt mindaddig, amíg Anglia kapitánya, bár nem úgy, mint a nyitóképernyő, most biztonságosabbnak látszik a munkában, mint valaha. De azt mondja, örömmel játszik majd Angliában, mint a csapat egy másik tagja.

“A kapitányság ragyogó, és imádom. De nem kezdtem el játszani krikettet Anglia kapitányával. Szerettem volna pontokat és cuccokat szerezni. Ha minden alkalommal, amikor Joe Root átveszi, vagy aki átveszi, nagyszerű lenne támogatni őket, ha még mindig igazolnám a helyemet. “

Rate this post