Az NFL tökéletes játékosa: hogy az LP Ladouceur 10 millió dollárt Betclic hozott a hosszú csapásból

Dallas Cowboys hosszú Lnapuceur Ladouceur nem.

Lehet, hogy még soha nem hallott Ladouceur-ról, bár több mint egy évtizede játszott a világ egyik leghíresebb csapatában. Lehet, hogy nem ismeri fel őt a sisakja nélkül, mivel a televíziós megjelenéseinek többsége a hátsó részének közeli felvétele a Betclic fogadas pillanatban, mielőtt a labdáit a lábai között lökte. Kétségtelen, hogy a munkáját egy évtizedes értékű, pontos Dnap-punterekre fütyülő snapok formájában látta, vagy extra pontok és terepi célok felé repül a tulajdonosok kezébe. Nagyon valószínűtlen, hogy egy pillanatra megcsodálta a megbízhatóságát.

Hosszú harapók élnek, hogy figyelmen kívül hagyják, mert ha észreveszik, általában vészhelyzetet jelent.Egy pillanat alatt botched volt, és a labda a börtön feje fölött repül, vagy tehetetlenül gördül a birtokos felé egy terepi célon, és a játék legnevesebb játékosát dobja a televíziós lencse fényében. Hirtelen mindenki ismeri a hosszú naplót, és nincs helye elrejteni. A Ladouceur számára a tökéletessége csend. A III. És a Cleveland Browns egy tragédia, amit egymásnak készítettek. További információ

„Azt hiszem, minél többet játszol ebben a játékban, elkezdesz észrevenni, hogy mentálisan kell lenned éles ”- mondja telefonon egy újabb gyakorlatot követve. „A fizikai rész egy adott fajta. Azok a srácok, akik ezt már régóta ismerik.

A hosszú harapósok gyakran mindenki viccei; az a fickó, aki a névjegyzék alján van, és kevés köze van a játék eredményéhez.Azért nincsenek Betclic hatással, mert a rajongók nem fogadják el, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy egyedül várják-e a mentális útját, amíg el nem jön az idő, hogy lenyomja a labdát. Néhány évvel ezelőtt a Madden videojáték rangsorolt ​​Washington hosszú snapper Ethan Albrightnak, mint a bajnoki legrosszabb játékos, mintha valamit tudnának róla. Snapper volt, és a snappers meghiúsult az igényesebb pozíciókban, a gondolkodás megy. A múlt vasárnap a Philadelphia Eagles elvesztette hosszú Dorottó, a szezon végi csuklós sérülést. Aztán Brent Celek, az egyetlen másik sas, aki már régen rángatott, megsebesítette a nyakát, és nem játszhatott. Ez Philadelphia nélkül maradt.Nem tudták kitérni vagy rúgni a célokat, amíg a játék végéig nem sikerült, amikor kétségbeesetten szoros véget hozott Trey Burtonnak, aki egy Betclic fogadás bónusz csúnya, kényelmetlen snapot tudott kitölteni egy előremutató mezőbe. Két nappal később aláírták a Dorenbos helyett valódi snapperet.

Legalábbis a Cowboys megérti a megbízható pillangó értékét. A Ladouceur két, ötéves szerződést írtak le az évek során, amelyek szinte ismeretlenek egy NFL játékos számára. Pályafutása 10 millió dollárra emelkedett, és az Aledo Fort Worth-i külvárosában faragott egy életet, hogy a Montreali futball-szerető gyerek nem álmodhatott az életről. Mindössze hét kattanás után egy játék.

De ha úgy gondolja, hogy ez egy egyszerű, akkor nem.A technika fontos, és míg a rajongók megrázhatják, a hosszú harapósok hosszú órákon át gyakorolják az edzőtermet és a csapatvezetőket. Ladouceur azt mondja, hogy az egyes Cowboys edzések folyamatos hajlításánál tapasztalt nagy darabokra dolgozik. Újra és újra és újra, amíg megvan a helyes.

„Alapvetően [snappernek] van egy linebackerje, de visszafelé, képes lesz visszafelé ütni a labdát, mint a háttámlák!” Cowboys különleges csapat edzője Rich Bisaccia egyszer elmondta a Ft-nak. Worth Star-Telegram.

De nehéz olyan linebacker, aki nem igazán linebacker. A főiskolában Ladoceur védekező vonalzó volt, és még mindig megtartja a védekező játékos vágyát, hogy lefelé haladjon, és megütjen valakit. Hét karrierjével foglalkozik, de ritkán fordul elő a botokhoz vagy Betclic Magyar rúgásokhoz.Furcsa dinamikában él a Cowboys öltözőben, olyan pozícióban játszva, amely támadó bajnokokkal köteles neki, de tudva, hogy soha nem élhet ebben a zárt társadalomban, miközben kívülálló is marad a védekező bajnokok számára, akik általában az ő Kortárs csoport. A két csoportba tartozó játékosok barátai, de egy speciális csapatjátékos, egy olyan név, amely egy másik birodalmába helyezi. Facebook Twitter Pinterest LP LaDouceur: „A fizikai rész egy adott fajta. Azok a srácok, akik ezt már régóta tudják. ”Fénykép: Ikon Sporthuzal / Corbis a Getty Images-en keresztül

Mégis elég sokáig játszott, hogy építsen egy bizonyos tiszteletet, és rengeteg barátja van a csapatban.Több Cowboys történelmet élt meg, mint a Tony Romo-tól, mint a többi játékostól, aki a Ladouceur-tól tökéletesen elkapta a játékot, amit egy 2007-es rájátszási játékban kellett volna játszania a Seattle ellen. Nem vicc: NFL dodgeball a Pro Bowl felélénkítésében További információ

A logika szerint Ladouceur nem lehet itt. A francia nyelvű kanadai gyerekek ritkán találják meg az utat az NFL-hez. De Ladouceur szerette a labdarúgást, és könyörtelen linebacker és védekező vonalzó volt a montreali Notre Dame középiskolában, majd a közeli John Abbot College-ban. Több amerikai főiskolát, köztük Syracuse-t, Kaliforniát és Michigan-államot is ösztöndíjakat szerzett, a hivatalos látogatáskor az iskolába való belépés után Cal-t választotta.Elképzelte, hogy a karrierje domináns védekező, de a térd sérülése és a coaching változása után kiesett a védekező vonal forgatásából.

Lehetőség van azonban egy hosszú snapperre. És egy bizonyos ponton rájött, hogy minden remény, hogy professzionálisan játsszon, nyugodtan nyugodott azzal a képességével, hogy hatékonyan rúgja a rúgásokat. A föld- és bolygó tudományok diplomáját követően a New Orleans-szentek sóhajtották, akik edzőtáborban tartották, és a végső előszezon előtti játék előtt vágták. Elhagyta New Orleans-t az egyik utolsó járatban, mielőtt Katrina hurrikán megérkezett, és visszatért Kaliforniába, ahol Sacramentóban várt egy másik lövésre az NFL-nél.

Néhány héttel később a legmeglepőbb módon jött.A menetrendszerkezet miatt a Cowboys-nak San Francisco-ban és Oakland-ben egymást követő hétvégén játszottak, és úgy döntöttek, hogy a közeli San Jose-ban folytatott gyakorlatok között eltöltött napokat töltik. Az utazás során kiadták a snapperjüket, és új keresést kezdtek. Egy Dallas játékos, aki ugyanazzal az ügynökkel osztozott, mint Ladouceur, figyelmeztette a hívást kezdeményező ügynököt. Meghívást meghosszabbítottak, és Ladouceur az éjszaka vezetett a csapatba. Másnap reggel belépett egy csapatba, aki csak arra törekedett, hogy a csapat minden edzője, Bill Parcells és tulajdonosa, Jerry Jones egy sorban találja magát.

„Én Cal srác voltam, hosszú voltam szőke haj ”Ladouceur nevetve emlékeztet.

„ Tudunk rólad ”- mondta Parcells neki.

És minden Ladouceur azt gondolta:„ Mit szereztem magam ??

De túlélte.Az első játékban szögezte be a kattanásait, majd a többieket. A szezon után a Cowboys egy évre szóló szerződést adott, majd egy másik, és hamarosan ő volt az a játékos, akinek a ranglistája soha nem volt megkérdőjelezve. „Biztosan áldás volt” – mondja Ladouceur. – Minden nap azt gondolom, hogy a buszparcellák igen. Pár évvel ezelőtt láttam őt a hírnévcsarnokban, és köszönetet mondtam neki.

Parcells Wade Phillips-nek adta át magát, aki Jason Garrettnek adta a helyét, és még mindig Ladouceur maradt. Soha nem kell egy hosszú, hosszú lövedék, amíg szüksége van rá.

Dallasban épített egy életet. Házasodott és családot indított. Ő és egy barátja új házakat építő vállalkozóként dolgozott. Szerette a családok házba való elhelyezésének ötletét.A Cowboyok a legerősebb kulturális intézménynek számítanak. A hosszú snapper, aki sosem hibázott. Amikor nyugdíjba vonul, franciát akar tanítani a szomszédos középiskolájában.

„Úgy érzem magam, hogy magam is beágyazott” – mondja. Mielőtt gondolatai a tanítás felé fordulnának: „Úgy érzem, valami jó dolgot tudok csinálni.”

Mégis kevés garanciát jelent, amikor az utolsó játékos a listán.A Perfection mindezen években megtartotta őt a Cowboys-szal, de valaki mindig figyeli: várakozás az önelégültségre, várva, hogy megtörténjen-e meghibásodás. az élet, mint egy snapper, egy edző észrevette Ladouceur-ot a gyakorlatban, észrevette, hogy egy pillanat kissé leállt, és megjegyezte a pillanatot. .

Ladoueur kacsint. „Nem lehet túl kényelmes,” mondja.

Senki nem alszik tökéletesen.

Rate this post