Betsafe app

Ryska språk lokalisering

Ryssland och OSS-länderna ligger inom Betsafes intressen. Det finns en rysk version av webbplatsen och en rysstalande supporttjänst som svarar via e-post. Öppet konto i rubel är omöjligt.
Betalningssystem och konton valutor

Insättning

Det är möjligt att fylla på ett konto hos Betsafe Bank via betalningssätt Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Entropay eller banköverföring. Anmälan är omedelbar, endast banköverföring tar 3-4 arbetsdagar. BC “Betsafe” drar inte av en provision från kunden vid insättningen. Minimibeloppet för alla betalningsmetoder är 40 €, förutom en banköverföring (100 euro eller motsvarande i en annan valuta). Insättningsbeloppet är dock inte begränsat, men om Visa, Mastercard, Visa Electron eller Entropay-kort inte bekräftas är gränsen 200 €.

Återkallande av medel

Återkallelse från BC “Betsafe” är möjligt via Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Entropay och banköverföring.

Återbetalning via banköverföring tar upp till fem arbetsdagar, och andra – upp till 24 timmar. Minsta utbetalningsbeloppet från Betsafe BK för elektroniska betalningssystem är € 20, för banköverföring 100 €.

Det maximala utbetalningsbeloppet för banköverföring är € 250 000, för Visa, Mastercard, Skrill och Entropay – € 50 000, för Neteller – € 35 000.

Bokmästaren debiterar en provision på 5% från varje sekund och efterföljande slutsatser under dagen, en gång om dagen finns det möjlighet att ta ut pengar utan en provision.

Konto Valutor

På “Betsafe” kan du öppna ett konto i euro, pund, australiensiska dollar, kanadensiska dollar, Hong Kong dollar, japanska yen, Vietnamesiskt Dong, malaysiska ringgit, indonesiska Rupiah, sydkoreanska won, norska kronan, Nya Zeeland dollar, den kinesiska yuanen kronor Thai Baht och sydafrikanska randar.

Linje och satsningar på Betsafe

Förmatch

Denna bookmaker har en av de högsta priserna inom sportspelindustrin och ett brett utbud av sportevenemang, men en smal lista över priser, vilket är typiskt för bookmakers med låg margin. Linjen har satsningar på asiatiska odds och totals. Priser Prematch detta BC räknas i 30 minuter. Marginalerna i koefficienterna kan variera kraftigt: i stakes för resultat (1X2) når det 9-10%, och för total och handikapp – ca 2-4%.

Läs mer: betsafe app

Betsafe app 5.00/5 (100.00%) 1 vote