FK Mladá Boleslav – Zbrojovka Brno 3:3

Sok a drámai és magával ragadó játék, a nézők látták a Mlada Boleslav. A csoport vezetője az egész Cseh liga tartott, amíg az utolsó percben egyenlített a 3-2, de a végső szót kell Michal Skoda, ami összehasonlítva az utolsó 3: 3.

Zbrojovka és játszott egy hasonló játék, mint volt otthon Sparta Prága, azzal a különbséggel, hogy ő volt az, aki vezetett Energybet kétszer a mérkőzést. A végső felhívni 3: 3 határozottan vesztesége Mladá Boleslav, aki így kimaradt egyrészt habozás Zlin és Viktoria Plzen kölcsönös harcol Sparta.

Egy kicsit aktívabban léptek hazai pályán, de ez volt a vendégek, akik az első ütött. A 18. percben kapott egy külön kereszteződés Jakub Reznicek és megközelítése Divis elsajátította! Mlada Boleslav megpróbált válaszolni a Energybet(hu-bonusz.com/energybet) lehető leghamarabb, de Douglas fejét, és kap tartsa Melichárek Chramosta lejött a gólszerzési öröm csak egy kicsit. Egyébként tevékenység Mladá Boleslav jutalmazták 31 perc alatt. Matejovsky a szögletet, távol Zbrojovka csak dömpingelt Tomas Prikryl és a vidám ütés érő 1: 1. Vége előtt a felét, hogy lerombolja a hazaiak előnye az ő oldalán, de ő fedezi az idő nem volt sikeres.

Egy másik kapuk csökkenni kezdtek a változás után az oldalról. Először is, mindkét csapat továbbra neproměňování Energybet esélyeit. Magera nem Prikryl a Melichárek éretlen, és nem sikerül egy jó lövéssel szabadrúgást Reznicek. Egy óra múlva a játék ismét változott, és ezúttal a pontszám mellett a haza. Behatolás után, mielőtt kiskapu, hogy a legjobban tájékozódni Douglas Costa Melichárek és beváltása kétszer. Brno de tétlen. Kényeztetni Divis még Energybet éretlen, de miután 72 perc alatt ismét kiegyenlítődtek. A labda dőlt Vavra és után Fleišmanová cél akkor Divis nem jogosult.

Eredmény 2: 2 Mladá Boleslav nem működött. Miután Takács lövés rázta a keresztléc, majd Maresova szabadrúgásból hullámzott a net. Bolek ismét vezetett a lépés volt Zbrojovka. De az idő feltartóztathatatlanul telt el, és ha az első percben a hosszabbításban gól Mebrahtu döntöttek. Ez nem történt meg, helyette jött Energybet behatolás előtt Diviš és a végső szót Michael a károkra, amelyek a dulakodás elhangzott az utolsó 3: 3.

Rate this post