I 1996 han selv kjempet på lekene i Atlanta

I 1996 han selv kjempet på lekene i Atlanta. Nøyaktig tjue år senere ledet han Petr Lacina i en coach til OL-triumf Luke Krpálka. En grasiøs mens riding sin kostnad turneringen mistet stemmen.

Hva du kjørte hodet når Luke fikk i finalen duell IPON?
Det er umulig å beskrive. Vi sa: Hva er det som i dag trenger for å vinne? Og han virkelig sette den der.

Hva betyr det personlig for hans triumf bety?
Sannsynligvis den varmeste. Han er en eksepsjonell talent, ekstraordinære Betsafe Judoka. Jeg er glad for at vunnet EM, World og OL. Det er ikke hvem som helst.

Hva er Luke største styrke?
Foreløpig om alt. Før dratt hovedsakelig fra en fysisk tilstand, nå har hun gjort en fantastisk jobb i teknologi. Taktisk har han alltid vært enormt moden, fordi den klarte å kombinere sine fysiske gaver. Og teknikken fungerte som en, og selv i dag kastet også, så han gikk til sitt mål. Utrolig han holder et øye med den. Verdens nummer én, Marat franskmann i semifinalen teknisk slettet, fullstendig ødelagt. En endelig med Gasimov … Det er en liten stank, men Luke holdt den, og han var IPON avsluttet.

Du trodde på gull?
Ja. Selv om det ikke kunne anslå elg var tung. I det første spillet var en portugisisk Fonseca, Betsson som vil være anonym. Deretter Kazakh Rakov, for ubehagelig. I kvartfinalen, kunne verdensmester Haga … noen slå hvem som helst. Luke fra morgen klager på at andre har lettere billetter.

I semifinalen verdensener Luke přepral, og han var i fullstendig eufori. Hva har du fortalt ham før den siste duell?
Jeg var litt beroliget ham at dette ikke er slutten. At vi går, og vi vil gjøre det. En ferdig med det.

I 1996 han selv kjempet på lekene i Atlanta 5.00/5 (100.00%) 1 vote