Leeds ‘Chris Wood avbryter Marco Matias Sheffield Wednesday-rakett

Sheffield onsdags leder, Carlos Carvalhal, applauderte Marco Matias undre mål og forutslo at det var mer å komme fra den tidligere portugisiske under-21 internasjonale etter denne uavgjort med Leeds på Elland Road.

Matias viste magisk fotarbeid for å avsløre Leeds-forsvaret, flikk Unibet ballen over skulderen fra høyre fot til venstre og finne nettet med en deilig volley.

Det ga onsdag en 37. minutt før, etter at Leeds hadde dominert åpningsutvekslingene , men en dobbel substitusjon 11 minutter i andre omgang betalte seg med en 61-minutters utjevning fra Chris Wood. Uwe Rösler, Carvalhals motsatte nummer, erstattet Sam Byram og Kalvin Phillips med Alex Mowatt og Luke Murphy – slik at Stuart Dallas kan bytte fra Unibet betting sider med startbonus venstrefløyen til høyre.Sol Bamba og Mowatt kombinerte for å sende Dallas scampering inn fra høyre og vingenes lave kryss ble sprengt inn av Wood.

Carvalhal sa: “Marco er en spiller som har kommet inn i Championship, og han var stor påvirkning i vårt lag i dag. Han vil bli en enda bedre spiller i fremtiden fordi han var veldig sliten da han kom ut med 15 minutter igjen, og vi har spilt mange spill på kort tid.

“Marco mål var veldig spesielt. Han viste utmerket teknikk. Han var ikke så god mot Reading i midtuke, men han gjorde opp for det i dag. ”

Rösler, fortsatt uten seier, nektet å være nedartet. Han sa: “Vi sier glasset er halvt full, ikke halvt tomt.Det var vårt fjerde spill på ni dager, noe som er veldig vanskelig, Unibet spesielt i denne tidlige sesongen, men vi har kommet gjennom disse spillene ubeseiret og jeg er glad.

“Vi var ikke så gode på ballen som vi Energybet bookmakere norge ville ha likt, men vi var med på midtuke spillet i Bristol City i beina våre.

“Vi gikk bak et underlig mål – gratulerer med dem for det. Jeg har ikke sett et bedre mål enn det, men vi gjorde det bra å komme tilbake og score et veldig godt mål for oss selv, som viste tegnet vi har i laget. Denne karakteren vil bli testet gjennom Energybet hele sesongen.

“Vi var mål for første gang denne sesongen, men vi kom tilbake sterkt, og jeg prøvde å vinne spillet ved å sende på en annen angriper.Bortsett fra deres mål, kan jeg ikke huske dem som skaper sjanse. “Rösler har senere nektet å kommentere rapporter om at Leeds har inngått en Energybet avtale med Watford om å ta angriperen Fernando Forestieri fra Watford.

Rate this post