Montpellier HSC – Toulouse FC 2:0

Montpellier a câștigat și tu îmbunătățit. Toulouse contrar, stabilind scena pentru a probleme și mai mari, pentru că la prima poziție de nesestupovou pierdut deja șase puncte.
Primul gol al meciului a fost născut în minutul 24. Souleymane Camara fante mingea între picioare și Issa Diop Moustapha Yatabaré fața lui a avut o sarcină foarte ușor – 1: 0th Acesta a fost al treilea gol în acest sezon în curs de Bet 365 desfășurare. Acum Yatabaré și Camara a primit de acum trece peste perechea Kévin Bérigaud și Rodrigue Ninga. Că a fost într-adevăr o mare decizie care confirmă două minute înainte de expirarea perioadei de timp regulate. Ryad Boudebouz din colțul din stânga pariat pe care a sărit Souleymane Camara și portarul Albano Lafont nu a dat nici o șansă să intervină, pentru a pune rezultatul aspectul său final – 2: 0th Frédéric Hantz putut sărbători pe bancă.
Sub conducerea sa a inceput MHSC mult mai probabil să înscrie o echipă de la Marea Mediterană este cu siguranta nevoie. După douăzeci și șase de ture vyhoupnul la poziția a șaisprezecea că va încerca să mențină sau să îmbunătățească meci de săptămâna viitoare împotriva Angers. Toulouse va trebui să înceapă în mod corespunzător lupta pentru a menține, în timp ce extrem de important să duel cu Ajaccio.

Rate this post