Rayo Vallecano – Real Sociedad

Real Sociedad a Primera División utolsó fordulóban nyerni a talaj Raya 4: 2, részben azért elfelejteni a nem túl hízelgő eredmény a legutóbbi időben. A Moyesova csapat érvényesíteni Vela, Castro, Agirretxe és Elustondo. A hazai mez Bueno szerzett és Morcillo.

Villám meccs még megkezdett rossz. Már a 10 perces fejléc a szögletet Trahorrase Alberto Bueno, a legjobb shooter Raya de csak lepecsételt Bet365 elkerülte a kaput! Ugyanaz a játékos nem fordult szakadár a 16. percben, és a labda elsüvített szűken már Rulliho szentély. Így a vendégek is büntetni. A 20. percben, miután a pass Canales volt a Madrid tizenhatos bőven ideje, hogy befejezze Carlos Vela, akik hasonló helyzetben vannak, és még most is rossz, hogy megbüntesse habozás hazai 0-1!

Háziállatok nem lesz elég ahhoz, hogy talpra álljanak, és Tono kellett felvenni a labdát a kapujából újra. Miután a Parda hátul poszt jelent meg teljesen őrizetlen Castro, aki könyörtelenül szállították a labdát a hálóba – 0: 2! Balszerencse soha nem hagyta otthon. 31 perc kicsavart Halve Embarba, amikor a feje a Bet 365 mezőnybe. Amíg a fele, de még mindig váltott reményeket otthon Alberto Bueno. A 42 perc lepte meg ellenfelét intelligens teljesítmény a védelmi és doklepl labdát a háta mögött zkoprnělého Rulliho 1-2!

Otthon cseréje után is fél értékben. Ez volt köszönhető, hogy 64 perc Morcillo, aki létrehozta magát a hátsó után a szögletet hagyományos pont őr szabványos helyzetek Trashorrase 2-2! Következtetés játékok, de a Lightning nem működik egyáltalán. Baszkok az élen 74 perc elteltével tért vissza egy szép lövés a rúd Agirretxe, aki kihasználta a dedikált útlevél Castro 2-3! Végül megtörte az ellenállást Raya két Bet365 perccel később Elustondo amikor kinyújtotta a határok egy nagy lime és Kiállítás csapás sújtotta az akasztófa 2-4!

Minden kísérlet egy csavar már elvégzett Raya nem lett semmi. David Moyes a padon, mint a Real végre véget ért a hírhedt tizenkettedik helyen. Annak ellenére, hogy a hazai vereség Rayo évben 2014/2015 zárult a tizenegyedik helyen a három pontot, mielőtt a teljes San Sebastian.

Rate this post