Richard Kilty izradio je ‘gut-wrenching’ poziv da preskoči unutarnju 60m obranu unutarnje

Richard Kilty neće braniti svoj naslov prvaka u 60 milijuna naslova u Portlandu sljedećeg mjeseca nakon što je “odlučujući odluka” usredotočio na pripremu za otvorenu sezonu gdje vjeruje da može prekinuti 10 sekundi za 100 i 20 metara Sekundi za 200m.Adelle Tracey zbunjuje polje osvajanjem 800 metara u Sheffieldu Read more

Guardian može isključivo otkriti da je Kilty pristupili UK atletičari selektori u nedjelju, koji ga žele odabrati kao Njihov drugi sportaš na 60m uz James Dasaolu, koji je osvojio britanske suđenja.Međutim, Kilty, koji je u suburbanima bio kontroverzno lažan, započeo je u polufinalu suđenja u subotu, odlučio je propustiti Portland kako bi bio siguran da je spreman za sezonu na otvorenom dok se kandidira za Olimpijadu u Rio ili 100m ili 200m I 4x100m relej.

Kilty je rekla: “To je najteža odluka koju sam morao napraviti u mom životu, jer osvajanje svjetskog naslova u Bet365-uplate i isplate hotelu u Sopotu 2014. promijenio je moj život. Bila je to odlučna odluka, ali ključna stvar je da sam osvojio svijet i europske 60 milijuna naslova, a sada je vrijeme da se pravim pravdom na otvorenom. “Olimpijske igre dolaze samo oko svake četiri Godina i znam da ne radim dobro u Riou, ja ću biti 30 kada se Tokio okrene.Biti će druga svjetska i europska prvenstva u zatvorenom prostoru, ali Rio je Olimpijada gdje bih trebao biti najbolji. “Kilty zna da se smatra specijaliziranim specijalistom, ali vjeruje da može trčati puno brže nego njegov osobni Najbolje vrijeme od 10.05sec za 100m i 20.34sec za 200m.

“Britanski atletičari treneri su mi rekli da ne mogu samo ići ispod 10 sekundi za 100m, ali imam sposobnost za trčanje pod 9.90sec, i To je ono što snimam za ovu godinu “, rekao je. “Također vjerujem da mogu dobiti manje od 20 sekundi za 200 metara.” U protekle dvije godine sam se trčao kako bih se pripremio za vanjsku sezonu i pokupio ozljede što je značilo da nisam bio U mogućnosti sam učiniti pravdu u ljeto.Nadam se neprekinutim pripremanjem, ne mogu samo pomoći britanskoj ekipi za reljef 4x100m osvojiti medalju, ali i kvalificirati se za Olimpijadu u pojedinačnom slučaju. ”

Kiltyna odluka znači da će britanski atletski selektori imati Izabrati između Andrewa Robertsona, koji je Bet365 na telefonima i tabletima razbio svoj životni vijek najbolje da završi drugi u 6.54 sekundi na suđenju, a Sean Safo-Antwi, koji je imao izvanrednu zatvorenu sezonu, ali mogao završiti samo treći u suđenjima da se pridruže Dasaolu u Portlandu. >

Rate this post