Spanyol Záruba! Kommentátor tapasztalt Jágrův cél, mint egy futball

Chicago, Pittsburgh, Montreal, New York Rangers, és még sokan mások. Fele az NHL szezon lassan itt, és még azok is híres és gazdag csapatok most figyeljük az asztal hátoldalán Floridában. Bunch illeszkedő Panthers, köszönhetően egy sor kilenc győzelem egymás után már emelkedett a negyedik helyre az NHL-ben, és még mindig nagyon népszerűek. Például, szintén a spanyol közösség. Tehát most hallja, hogyan hangzik, ha a spanyol ünnepli a cél Jaromir Jagr. A kész Barcelona!
Reklám *

ESPN Deportes televízió sugározza az Egyesült Államokban és gyakran Mexikóban és a szomszédos spanyol nyelvű területeken. Van ugyan hoki nem éppen népszerű, de a rajongók is találtak.

És aki valaha darab Panthers játék spanyol nyelven hallottam, ő biztos eszébe jutott csúcspontja a dél-amerikai labdarúgó-párbajt. Aztán egy vicces kiejtés megszólal szokatlan név Jaromir Jagr is elég gyakori teljesítményt kommentátora. “Goooooool,” kiáltotta egy Sportingbet bonusz kommentátor Arley Londono torkaszakadtából, hogy a rajongók vannak szokva.

Senor Jagr volt tegnap tett egy boldog két gólt rendezett megnyerni Minnesota 2: 1 és így tépte szét Records és nyelvi határokat.

“Ez az, hogy mi történik, ha fel Cél, Florida. A kommentátor a spanyol ajkú Robert Zaruba,” mondta Jagr neki a Facebook profilját.

Rate this post