Vedonlyonti bonus

Monet aloittelevat kapperit kohtaavat usein tällaisen käsitteen ROI: na, mutta eivät tiedä miksi tätä indikaattoria tarvitaan, ja yleensä mitä se on ja miten sitä käytetään. Vedonlyöntimaailmassa käytetään panostusten menestyksen mittaamiseen erityistä sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Yksinkertaisesti sanottuna tämä on “sijoituksesi tuotto”. Tätä indikaattoria käytetään hyvin laajasti sector pankkisektorilta ja muilta rahoitusaloilta korkoihin. Jotkut pelaajat ovat kiinnostuneita siitä, miten lasketaan panokset panoksissa. ROI-indeksi lasketaan yksinkertaisesti:

ROI = nettotulos / koko korko * 100 prosenttia.
Miksi sinun täytyy tietää, mitä roi on vedoissa?

Hintakorko on ymmärrettävää, mutta miksi meidän täytyy laskea jotain, jos voit vain arvioida saadun sijoitetun pääoman tuoton? Tämä onnistumisasteen indeksi ei arvioi, kuinka tehokas oli ennuste. Arviointia varten tarvitaan muita indikaattoreita, kuten: tehtyjen vedonlyonti bonus panosten kokonaismäärä, niiden summa jne. Esimerkiksi tuhat ruplaa voidaan voittaa yhdestä tai kahdesta 200-300 ruplaan stavochista tai 30 hinnasta, mikä on 10 000 ruplaa. Kaikkien näiden syy-suhteiden kirjanpito ja mahdollistamme ennusteen onnistumisen.

Anna esimerkki: Andrein kapperin voitto oli 10 tuhatta ruplaa. Olemme kiinnostuneita siitä, kuinka hyvä tämä vedonlyöjä on. Mutta emme voi sanoa tätä, koska hän voisi tehdä sata panosta tähän, ja on epätodennäköistä, että tätä voitaisiin kutsua menestykseksi tai hän teki vain 10 vetoa ja tämä puhuu jo hänen pätevyydestään. Capperin tehokkuuden arvioimiseksi ja ROI-indeksin käyttämiseksi, mikä ilmaisee vedonlyöntiennusteiden onnistumisen todellisuuden.

Sijoitetun pääoman tuoton laskelmien piirteet

Sijoitusten kannattavuuden vuoksi meidän on tiivistettävä kaikki sijoitetut varat ja vertailtava kaikkien panosten tulosten voittoon. Vastataksemme kysymykseen, jota roi hinnoissa pidetään hyvänä, annamme seuraavan esimerkin. Oletetaan, että kapper Andrew teki 50 vetoa 1000 ruplaan. Yhteensä käytettiin 50 tuhatta ruplaa, nettotulos oli 20 tuhatta ruplaa. Miten laskea roi näissä hinnoissa Andrei?

Vedonlyonti bonus 5.00/5 (100.00%) 1 vote