www nordicbet com

Spesielle funksjoner

I BC “Vinlayn” har muligheten til Cash Out: det gir mulighet til å kjøpe sin eierandel til den tilbudte pris, uten å vente på slutten av arrangementet.

Også Vinline-kunder kan dele sin innsats på sosiale nettverk.
Platform og mobile spill

Denne bookmakeren bruker sin egen programvare.

For bærbare enheter brukere, er det en mobil versjon av nettstedet og native applikasjoner for iOS og Android med en funksjonell tilsvarer den grunnleggende versjonen av nettstedet.
produkter

Siden inneholder følgende produkter:

  • sportsspill;
  • eSports spill;
  • kampsenter med sportsstatistikk;
  • video kringkasting kamper.

Live videosendinger av sportsbegivenheter kan www nordicbet com ses av alle registrerte brukere med en positiv balanse på spillkontoen.
støtte

Støttetjenesten kommuniserer på russisk. Støtte svar døgnet rundt via e-post og telefon. Det er en live chat. Responsetiden til vår testforespørsel via e-post var ikke over tre minutter. Støttekontaktinformasjon er gitt nedenfor på oversiktssiden.
Bekreftelse i BC “Vinline”

For å bruke tjenestene til en bookmaker, må du opprette en konto på sin hjemmeside og ved Senter for regnskap oversettelse av interaktiv betting (TSUPIS). Etter registrering kunden trenger for å komme til kontoret og partner TSUPIS gi russiske pass for passering av identifikasjon og alder. Prosedyren utføres kun én gang. Ytterligere operasjoner krever ikke verifisering (omprøving av testen kan bare være nødvendig når passdataene endres). Bekreftelsen varer som regel ikke mer enn 1-2 dager.

Etter vellykket fullføring av verifikasjonsprosessen blir klienten varslet i SMS.
av lisensen

Virksomheten i de russiske sports betting selskap “Vinlayn” regulert evigvarende lisens FTS Russland №7, mottatt 09.07.2009 og oppdatert 13.10.2016.
restriksjoner

Dette bookie er ikke egnet for den profesjonelle spillet og refererer til “vilochnikam”, “koridorschikam” og spekulantene nøytral: når fanget i en spekulativ spill høyder spiller vil bli kuttet.

www nordicbet com 5.00/5 (100.00%) 1 vote