888sport sportfogadás bónuszok

888sport sportfogadás bónuszok

 

A Bajnokok Ligája mindegyik célért 10 EUR FREEBET van!

A Bajnokok Ligája mindegyik célért 10 EUR FREEBET van! Így hangzik az új 888sport promóció. Ezekben a napokban a 6. Bajnokok Ligája csoport utolsó meccsei vannak, és a show GARANTÁLT! Lásd alább, hogyan élvezheti a 888sport ajánlatot!

A Bajnokok Ligája mindegyik célért 10 EUR FREEBET van!

Legkisebb EUR 50 PRE-LIVE vagy LIVE fogadások egy jegyre, egy választással és egy minimális esély esetén 1,5 különböző Bajnokok Ligája mérkőzésén (05/12 – 06/12).

Sikertelen elhelyezések esetén a 888sport 10 EUR FREEBET értéket ad a kiválasztott meccsekre leadott minden egyes célért.
Íme, mit kell tennie:

Nyissa meg 888sport számláját – Ha nincs meg, kattintson ide és nyisson meg egyet mostantól, mert Romániában a legmagasabb üdvözlőbónuszt kapja – akár 1500 EUR.

Csatlakozzon a promócióhoz a 888sport oldalon található PROMOTII fiók megnyitásával.
A fogadások előre vagy a Bajnokok Ligája egyetlen válogatottján élnek, és minden egyes gólra 10 EUR FREEBET-t adunk.

* Csak az első fogadható tétet egy egy jegyre egy mérkőzésre vonatkozóan a freebet-nek kell tekinteni. A maximális freebet 100 €.

* Az ajánlat tárgya T & C

Íme az oka annak, hogy a www.pontul-zieur.com szakemberek azt javasolják, hogy játsszon a 888sporton:

A legjobb élő fogadási ajánlat – a romániai fogadók a 888sportot jelentik a legjobb online fogadási házaként. Ez a 888sporthoz legközelebbi élő fogadási platform, 888sportsportfogadás bónuszok túlzás nélkül!

Top CashOut opció. A mérkőzés / meccsek befejezése előtt most lezárhatja a fogadást vagy a tétet. Mindig irányítod a fogadásodat.

Nagyon jó előtti mérkőzés esély. A 888sport fogadási esélye a Top 3-ben van, amelyet engedéllyel rendelkező bukmékerek kínálnak Romániában.

Kiváló mobil. Lehet, hogy bárhol és bárhol a mobilon, a 888sport platform, a legfontosabb az egyik kétségtelenül

Kvóta 4.0 az ember számára. United nyerni a Stoke-val és a 60 napos prémium prémiumot!

Január 15-én, hétfőn, a Manchester United a Stoke City ellen otthont fog tartani otthon a 23. fordulóban. A 888sport, a világ legjobb online szerencsejáték-háza, 4,0 részesedést kínál a “Vörös ördögök” sikeréhez Stoke előtt! 60 napos INGYENES prémium előfizetéssel 60 napig pótoljuk. Kvóta 4.0 az ember számára. United nyerni a Stoke-val és a 60 napos prémium prémiumot!
Ön is érdekelt:
Fogadjon teniszen? Akkor ne értékeld az esélyeket 10,0-ra minden olyan tétért, amelyet bármelyik tenisz meccsre helyezett!
Fogadjon a Liverpool vs Man ellen. Város 1, X vagy 2 speciális 10,0!
A Barcelona 8,0 részesedése a Sociedad plus Premium Premium-val 60 napig nyer!
12,0 ember esetén. Város a Liverpool és a Premium Premium számára 60 napig!

1 Most nyisson meg egy fogadási számlát 888sporton ezen a linken vagy az alábbi képen, és iratkozzon fel a promócióra a ZFBNAH promóciós kód használatával.

Rate this post