AFC Bournemouth – Norwich City 3:0

Nagy újonc csatát hogy hatékonyabban tudja kezelni a hazai Bournemouth labdarúgók, akik visszatértek vereség a Norwich Carrow Road. Cseresznye a győztes 3: 0 kimarad csak Kanári-szigetek és siklanak trió vezet öt pontot (egy ponttal több, mint Norwich). Bunch Eddie Howe lehet fontos győzelmet köszönöm trió Gosling, Daniels, Afobe, aki beszerzett pontozási termelést.

Otthon mérkőzés sokkal jobban ment haza, aki, hála a jó munka Benik Afobeho kétszer az első öt percében próbál alternatív link Bet365 szerencsét. Afobe vezette át, Stanislas át az útlevelét, hogy Rudd. Bournemouth jó használni dominanciáját a tizedik percben, amikor egy bal oldali kereszt fantasztikus Marc Pugh, akinek nem találták a fejét nabíhajícího Dan Gosling. Cseresznye középpályás volt a büntetés terén teljesen őrizetlen és könnyen nyitotta meg a gólt.

Főoldal után húsz perccel később követelte a büntetés, ha Daniels esett érintkezés után Martin, de Rob Madleyho síp néma maradt. Az év második felében a kezdeti cselekmény sokkal aktívabb vendégek, de a védelem Cseresznye Bet365 kiválóan működött, mint az ellenfél nem engedte gyakorlatilag használhatatlan.

Talán a legnagyobb esélye a Norwich eloltották után Brady Boruc. Ezzel szemben, csak a szünet előtt repedés jelent meg a védekező Kanári Harry Ártér, aki küldött egy remek derék külön raid Benika Afobeho. Felhajtotta Declan Rudd és talán csak Isten és mint Bíró Madley tudja, miért látta, csak egy sárga lapot.

A bíró vitatható döntést egyoldalúan telepedett röviddel a bet365 bónusz változás oldalán, ha miután Stanislasově labdát kapott a tizenhatos Pugh, majd húzta a földre Odidja-Ofoem. Végrehajtási büntetést vette Charlie Daniels, aki megkapta a labdát a botot a hálóba. Pugh kifejezetten így tudott pihenni, mert az elején a második felvonás, égett egy Bet365 hatalmas esélyt, amit saját maga hozott létre.

A mérkőzés volt elég kiegyensúlyozott, de Norwich volt a támadó teljesen steril. Ezzel Bournemouth negyed óra vége előtt végül úgy döntött, hogy egyértelmű győzelmet 3: 0. Tökéletes munkát, mielőtt gólt a második kirúgást hős Charlie Daniels, aki a bal Bet365 oldalon obehrál két játékos, és felhívta a tökéletes kereszt gyalog Benika Afobeho. Rekord erősítést Cseresznye és nettósított a második játék az első gólt, és koronázták a nagy győzelem.

Rate this post