Apărătorul deșirat și patine Vitkovice atârnat pe copil vitreg

Un cui, după ce a lucrat în Innsbruck. “Aceste motive sunt multe. Cele mai multe, dar o relație cu familia. Am avut un total de copii mai mari și aș dori să fi dedicat acestora. Mai mult decât atât, am început să dor într-un fel una dintre cele taxa comune pe care am avut înainte”, a declarat oficial Malik Vitkovice Site-ul . Fostul reprezentant ceh a petrecut o parte substanțială a carierei de peste mări și în sezonul 2001/2002 cu Caroline a mers până la Stanley Cup finale.

În NHL, împreună cu acțiunea în Carolina, Hartford, Vancouver, New York Rangers și Tampa Bay acumulat 756 începe. truc cu succes de lovituri de joc trage-out între Rangers și postul de televiziune Washington TSN a anunțat favbet golul anului 2005. După întoarcerea acasă, în 2009, a jucat patru sezoane pentru Vitkovice, cu care sezonul 2010/2011 a atins argintul Extraliga. La scurt timp a jucat pentru Geneva si a petrecut sezonul trecut în Innsbruck. Malik pentru echipa națională s-au alăturat celor 15 partide.

De joi va încerca să Ogier confirma dominatia actuala a rallyeovým sportului. “In acest sezon am realizat deja atât de mult, iar noi sunt considerate favorite. La începutul fiecărui raliu, dar merge de la zero”, a declarat șeful echipei fabricii din Germania Jost Capito.

“Nu există nici o îndoială că vrem să câștige din nou. Gândiți-vă, dar, de asemenea, ne dăm seama că nimeni în acest sport doar da”, a spus Capito. Ogier, dar va face totul pentru a câștiga. In cele opt cazuri anterioare au fost cel mai rapid în Argentina, compatriotul său și, în ultimii ani, un rival mare Sebastien Loeb. Numai în 2010, când Raliul Argentinei mers, ca parte a MS, a câștigat driverul fabricii Skoda Juho Hanninen din Finlanda.

“În Argentina, n-am câștigat, cu toate că în 2011, iar anul trecut am fost aproape de ea. Cu cât am fost determinat în acest an”, a spus Ogier, care superbet a fost al treilea în urmă cu trei ani, dar Loeb a pierdut doar șapte secunde. Anul trecut el a fost al doilea în spatele celebrului Countryman. “Vor fi aproape aceeași rută ca și anul trecut, ceea ce ar putea fi în avantajul nostru. Baza de pietriș, dar pot schimba multe, așa că trebuie să dea recunoaștere atentă”, a declarat pilotul francez. Citroën ar fi însă o linie câștigătoare, care a început în 2004, Carlos Sainz, cum ar fi extins. Bazându-se pe Mads Ostberg și voință britanicul Kris meekey.

Rate this post