Athletic Bilbao – UD Las Palmas

Athletic navijača na San Mamés stadiona Iznenađuje, međutim, kada je sedamnaesti na cijelom stolu je iznosila samo bod za crtanje 2: 2. Do 80. minuti otišao kući kao što je planirano, kao vodeća 2: 1 zbog Aduriz i Williams, ali devet minuta prije kraja izjednačujući pogodak udario Las Palmas Tana i rookie natjecanje tako mogla odvratiti od Baskiji vrijedne točke.

Kao što se očekivalo, diktira tempo igre crveno-bijele i samo 6 minuta razvili prvu veliku priliku. Aduriz Bet365 mogao doklepávat lopta odskočiti u mrežu, ali u posljednji trenutak je oklijevao i njegov pokušaj da zamijene snimljenu Varas i događaj je završio s kuta. Aktivnost kući i bio je nagrađen u 16. minuti kada je Susaeta posegnuo iza kaznenom prostoru i lopta putanji poremećen strane brani David Garcia. Udarac je naredio da stoji strijelac Aritz Aduriz tim, koji je živio do svoje reputacije i nechytatelnou puhati do vratnica Lions preselio u vodstvo 1 – 0!

Onda imaju smirujući drugi Tref dodati hlavičkující Etxeita, što zatvorena kuta. No, lopta prozuji usko surađuje s desne šipke! Na kraju polovice na terenu zategnuti. Za njegovo doslovno likvidacije prekršaj na Mikel Rico posjeti Gómez mogli dalje vidjeti ravno crveni karton, ali je sudac Carlos Del Cerro Grande zadovoljan samo sa žutim upozorenja.

Nakon promjene strana igrači vidno pridružio Las Palmas i zahvaljujući pojačanim naporima, pa čak i zaradio je izjednačio. Autor je u 62 minuta postao vrlo Vicente Gómez, koji je bio u kaznenom prostoru Bilbao dobio na mirno prsa lopta pucao na rašlje u odnosu na 1: 1! Domaća publika, ali nije imao vremena da se tužno. Već u 66. minuti, Williams je poremećen Bet365 usporavanje prolazi goste, on je iskoristio loptu i našao sam pod udar od pada Varas vratio zaostatak na 2 – 1!

Na kraju utakmica dobitni Baski prvenstveno na obrani svoje vodstvo i osvetio u 82. minuti. Domaća neuhlídali standardni situacija i post zaglavlje druženje igrača natrag u šesnaest s loptom savršeno odmarao potpuno besplatno Tana. Shot skrenuta off terenu Iraizoz zbrkane Bet365 glave, a dvadeset i pet Las Palmas napadač mogao radovati drugi zabio golova u Primera Division – 2: 2! Za dom bilo je prekasno da ispravi ocjenu, a gosti čekali toliko željenu stavku i poteze na petnaestom položaj stola.

Rate this post