Betsson trustly kotiutus

Linja ja vedot
Prematch

Linjassa “Olympus” yli 30 urheilua. Maalaus on keskiarvoa suurempi: korkeintaan jalkapallotapahtumassa järjestetään jopa 800 vaalia. On tavanomaisia ​​aasialaisia ​​haittapuolia (ei ole eurooppalaista haittaa), laajan valikoiman vetoja kokonaismääristä ja tavoitteista, tilastollisia vedoksia LCD-näytössä, kulma-asetuksia ja niin edelleen.

Ennakkomaksun keskimarginaali on 5%.
Elää

Linjan leveys ja elävä “Olympus” maalaus ovat keskimääräistä korkeammat. Tapahtuman aikana epäpopulaarisen jalkapallo-ottelun maalaus saavuttaa 30 markkinaa.

Keskimääräinen marginaali elossa – 10%.
Platform- ja mobiili-vedot

BC Betsson käyttää omaa ohjelmistoa. Sivustolla on mobiiliversio ja Android- ja iOS-sovellukset.
tuotteet

Tämä vedonvälittäjä tarjoaa tällaisia ​​tuotteita:

  • vedonlyönti;
  • eSports-vedot.

Voit lyödä vetoa näyttelyliiketoiminnassa betsson trustly kotiutus ja tv-ohjelmissa. Se tarjoaa asiakkaille kalenterin tulevista tapahtumista ja otteluasemasta, jossa on urheilutilastoja.
tuki

BC Betssonin tukitiimi toimii ympäri vuorokauden. Operaattorit vastaavat puhelimitse, sähköpostitse ja live chat -palvelulla.

Alla olevat tukitiedot löytyvät tästä tarkastelusivulta.
Vahvistus

Voit käyttää vedonvälittäjän palveluita rekisteröimällä Betsson BC -sivustolla käymällä passiisi millä tahansa Euroset / Yhteyspisteellä ja käymällä läpi täyden tunnuksen Qiwi-maksujärjestelmässä. BC: n onnistuneen tunnistamisen varmistamiseksi Qiwi-lompakon puhelinnumeron on vastattava puhelinnumeroa, jonka annoit rekisteröityessäsi BC-verkkosivustolle. BC Olympin tukipalvelun antamien tietojen mukaan ei ole välttämätöntä käydä viraston vedonlyönnin toimistossa tai välittää etätunnistetta vedonvälittäjän kanssa.

Eurosetissä tunnistaminen Qiwissä maksaa 50 ruplaa ja kestää jopa 15 minuuttia. Yhteystiedot-palvelussa maksetaan tilille 150 ruplaa + 100 ruplaa ja kestää jopa 24 tuntia.
Lisenssin

BC Betsson LLC toimii Venäjän federaation veroviraston lisenssillä nro 26 rahapelien järjestämisessä ja järjestämisessä vedonlyöntitoimistoissa ja vedonlyöntipisteissä Venäjällä 15.12.2012. Kesäkuussa 2017 lisenssi uusittiin viimeksi 10. huhtikuuta samana vuonna.

Betsson trustly kotiutus 5.00/5 (100.00%) 1 vote