Don Cossack, Cue Card og Vautour å kollidere i Punchestown Gold Cup

En av de mest etterlengtede hoppene i årene kommer til å skje på den andre dagen i Punchestown-festivalen denne måneden etter bekreftelse på mandag at Vautour, Don Cossack og Cue Card alle forventes å stå opp i Bibby Financial Services Gold Cup.

Colin Tizzard, Cue Cardens trener, nominert straks Punchestown-rase den 27. april etter at han har hatt en jevn seier i Betfred Bowl på Aintree i forrige uke. Cheltenham Gold Cup-vinneren Don Cossack var allerede på kurs for Punchestown-arrangementet, og de ble sluttet på mandag som Bet365 gratis bonus tilsiktede løpere av Vautour, som falt i løpet i Melling Chase på Aintree i halvveis scenen.

P> Trener Willie Mullins sa på mandag: “Det er en veldig god sjanse Vautour vil løpe i Gold Cup.Han er så passform som en loppe, og så lenge han glirrer hjemme, tar han sjansen. “Cue Card vinner King George VI Chase ved fjerde forsøk etter thriller Les mer

Gordon Elliott-trent Don Cossack falt to gjerder fra mål når Cue Card vant en spennende King George VI Chase fra Vautour på Kempton på Boxing Day, men oppstoffet var på den andre foten i Prestbury Park i forrige måned som Colin Tizzard-trent Cue-kortet ble avsluttet på For det tredje før Don Cossack gikk bort for å hevde Cheltenham Festival-herligheten.

Planen var alltid å gå videre til Punchestown, og jeg ser ingen grunn til å endre det, sa Tizzard etter sin hestes Aintree suksess. “Forhåpentligvis hopper [Cue Card og Don Cossack] en klar runde.Don Cossack har falt en gang, vi har falt en gang, og forhåpentligvis blir de begge klar og vi ser hvem Bet365 bonuskode som er ferdig foran. “Don Cossack vinner Cheltenham Gold Cup under Bryan Cooper Les mer

Elliott ser også fremover Til etterfølgeren etter at han hadde sett Don Cossack arbeid over en halv og en halv sammen med den stabile følgesvennårsaken foran media i Punchestown på mandag. Han sa: “Vi har ikke gjort noe seriøst med ham Siden da og i dag var den første gangen han virkelig strekk bena sine siden Cheltenham.

“Cue Card er en hest jeg har stor respekt for. Det kommer til å bli et veldig godt løp på Punchestown.Han [Don Cossack] vil ha en god jobb og så går det hele systemet. ”

Det har siden vært argumenter blant jump-racing fans om hvilken hest som ville ha vunnet både King George og Cheltenham Gold Cup, men for fossen Don Cossack og Cue Card endret og nå har løpevifter en sjanse til å finne ut med Vautour, så imponerende på Cheltenham Festival i Ryanair Chase, sannsynligvis å være en formidabel motstander for begge.

Don Cossack har posisjonen som beste langdistansejeger i dag med ratingeksperter Timeform på 183, mens Cue Card er vurdert 182 og Vautour 180p, noe som tyder på at han er i stand til å forbedre på den nåværende figuren.

read more: http://nordic-no.com/bet365/

Rate this post