Giurgiu – Plzeň 1:1

Footballers Pilsen Bukarestissa kiinnitti Astra Giurgiu 1: 1, Romanian vastustajat palasivat viime kotiin tappion 1: 2, ja jopa neljännessä ottelussa Euroopan League ei voittanut. Tsekin valio kolme pistettä jäi viimeiseksi taulukot Ryhmä E. Se johti kahdeksan pistettä AS Roma, Itävalta Wien on viisi pistettä ja neljä Giurgiu.

On lähes tyhjässä National Stadium avasi pisteytys Alexandru Stan, vielä alkuperäisessä puolen tunnin verrattuna Michael Krmenčík että jälkipuoliskolla osui kehyksiin. Seuraava Betsafe peli Pilsen pelaa kolme viikkoa Rooma.

Roman Pivarník Victoria valmentaja kolme muutoksia sunnuntaina ottelussa Dukla. Albanian Kace tapahtui Hořava ja Kovarik pidettiin parempana edellä kopioita. Lämpenemisen aikana, lisäksi loukkaantui vasen takaisin Limberský, joka tukossa Matějů.

Viidentoista minuutin kuluttua peli oli ensimmäinen kunnostautui maalivahti Betsafe [nettikasino] Kozáčik refleksiivisen iskussa Alvesově Pusku kulman. 19. minuutti hän onnistui Astra. Stan jälkeen hän pakeni potkaista puolustus Matějů ja eteni Kozáčik, joka aloitti ensimmäisen laukauksen, mutta dorážku hän oli lyhyt.

Plzen kuusi minuuttia hän voisi vastata kun kuluttua Persilja keskityksen oikealla puolella hänen päänsä osui Krmenčík. Paras maalintekijä Länsi-Böömin joukkue sijoitettiin seitsemännen tavoite kilpailukauden.

Pian sen jälkeen muuttumassa puolin voisi iskeä uudelleen Plzen. Hrošovský ohitettu useita vastustajia, hänen maa ammuttu Lung maalivahti vedetty varten persilja, mutta hän jäi maalia kulmassa.

76 minuuttia, vieraat olivat lähempänä tavoite: Krmenčíkovu header peräjälkeen persilja sydän pysähtyi ylärimaan ja ilo saapuu Kopic oli paitsiossa. Pilsen oli lopussa painetta, mutta toisessa vaarallinen päätteet ovat jo saaneet pitkän odotusajan voittaa eurooppalainen kilpailu 13 ottelua.

Giurgiu – Plzeň 1:1 5.00/5 (100.00%) 1 vote