Hat-wicket hős Stuart Broad állapít hulladék Dél-Afrika

Ez az első alkalom 1968 óta, hogy Anglia megverték a világ legjobb oldala városában.

Gyors keménykalap Stuart Broad hozzáadhatjuk egy már meglévő állomány match-díjas előadás azáltal hat wicketet 17 fut, mint Dél-Afrika elutasították 83, a legalacsonyabb pontszámot az otthoni teszt 59 éve.A szombati délutáni ülésen, amikor Broad rampaged keresztül szemrebbenés line-up egy bet365 internetes sportfogadás varázslat öt wicketet egy run között volt a legizgalmasabb Anglia modern történelemben.

Az esti ülésén, Anglia cirkált a nyerő cél 74 a veszteség három wicketet.

„Ez egy ilyen nap, akkor nézd vissza nagyon hosszú idő,” mondta az angol kapitány, Alastair Cook. „Nagyon szerencsés vagyok, hogy kapitány ezen az oldalon. Ez volt a nagy túra a legények is nagyon büszke arra, amit már elért. A rendező a krikett, Andrew Strauss, azt mondta nekünk, hogy egy nagy ma este, úgyhogy megyünk.”

Broad mindig is szeretett volna emlékezni elsősorban a győztes, és az ő öröksége biztonságos .Nem csak ő van egy kemény orrú, win-at-a legnagyobb költségeket filozófia, amely több, mint az ausztrál angol, de ő nyer mérkőzést.

Ő a mester két érzékelő és megragadva a pillanatot. Csak Ian Botham és Kevin Pietersen most bet365 online sportfogadás nyert több ember a mérkőzés díjat Angliában a tesztek során.

Nem egészen egy-man show. James Taylor volt két meglepő reakció fogások, Ben Stokes tette a labdát swing bámulatosan, és Joe Root tett kivételes század pénteken. Egy fiatal, szimpatikus oldala van kialakulóban.Anglia feljebb ötödik a rangsorban a végén a sorozat, India helyett Dél-Afrika tetején.

A táblázat azonban olyan szűk, hogy az első helyet egy reális cél Anglia ezt évben – különösen az általuk látogatott Indiában öt tesztsorozat novemberben. Bármi izgalom, hogy hozza, akkor küzdenek, hogy felülmúlják a mennyei nap Johannesburgban.

more: http://bet-bonusz.com

Rate this post