Jermain Defoe sytyttää Sunderlandin ensimmäisen kauden aikana Swanseaa vastaan

Sunderlandin pelaajat näyttivät riittävästi henkeä Dick Advocaatin erikseen korkealle, kun he kilpasivat lievää suosionosoitetta ääneen, mutta olisi liioiteltua ehdottaa, että kulma on käännetty.

Vaikka todellinen rohkaisua sisältyi lupaaviin Unibet yksittäisiin esityksiin puolelta viimeaikaisen allekirjoitusten Jeremain Lens ja Yann M’Vila, puhumattakaan Jermain Defoe on kunnossa taajuuskorjain, on varoitus.Sunderland päätyi vain yhteen pisteeseen – heidän ensimmäinen kausi – ja tapaa, jolla heidät pakotettiin karsimaan jokaisen jännityksen, jotta he saavuttaisivat sen. Vihjeitä pitkästä vastoinkäymisestä eteenpäin.

Seeing as Advocaatin tiimi on tuskin Unibet vedonlyönti internetissä pystyisi muuttamaan samanlaisia ​​jalka-lattian lattian esityksiä viikoittain, Championship varmasti kutsuu, ellei joukkue vahvistu tulevana viikolla. Sunderland on voinut voittaa jos heille annettiin rangaistus, kun Jack Rodwellin laukaus näytti lyövän Ashley Williamsin kättä, mutta toisella päähän Pantilimon ajoi läpi upean säästämisen ohjelmiston, ehkä merkittävimmän Bafétimbi Gomis -otsakkeen hylkäämisen.

hieman Swansea ei ollut varsin jyrkkä yhtye, joka Unibet houkutteli José Mourinhon maailmaa pari viikkoa sitten, jättäen Garry Monkin ristiriidassa pettymyksen ja jonkin verran helpotuksen kanssa.

Kun Sunderlandin kattavat luovutukset Leicesteriä vastaan Norwichilla tämä oli potentiaalinen tripwire hänen puolelleen.

“Tiesimme, että Sunderlandilla olisi reaktio, mutta Unibet väkijoukot olivat uskomattomia, he inspiroivat heitä “, hän sanoi. “Ensimmäisen puoliskon loppupuolella saimme kontrollin, maalasimme tavoitteen ja sitten toisella puoliskolla olimme niin hallitsevia, luoneet mahdollisuuden sattuman jälkeen. Jos Costel Pantilimonilla ei olisi ollut jotain uskomattomaa maalivahtiä ja yksi yksittäinen virhe, olisimme voittaneet. ”

Advocaat ei vastustanut. “Se on paljon Energybet parempi tunne, olen erittäin tyytyväinen joukkueeseen”, hän sanoi. “Mutta se vaati paljon energiaa, näit, että Swansea on hieman paremmat pelaajat. Swansea on erittäin hyvä puoli, mutta voisitte nähdä, että henkemme saavat tuloksia.Ja se oli rangaistus. ”

Monkin puolue rikkoi umpikujaan puoli kertaa. Kyle Naughtonin liukas pass käveli Gomisissa, joka puristi Sebastián Coatesin Energybet ennen Pantilimonin kohtaloa 12 metrin syvyydeltään alhaisen, kulmaisen, oikean jalanjäljen avulla.

Patrick van Aanholt, vastapäätä jäljellä Sunderlandin edelliset kaksi peliä oli parantunut huomattavasti, mutta sallineenaan André Ayewin häiritäkseen hän saikin Naughtonille runsaasti tilaa etenemään.Kun oikea selkä juhlisti Gomisin kolmas tavoite niin Energybet urheiluvedonlyönti bonukset monessa pelissä Van Aanholtilla, Coates ja yritys katselivat kiinteästi maahan.

Se oli ollut harvinainen keskittyminen raukeana päivänä, jolloin – Lens ja M’Vila lukuun ottamatta – Sunderlandin taipuvainen Swansen puolustautumiseen poikkeuksetta leviävien salamakuvien välityksellä kompensoi joitakin radikaalisti Energybet päivitettäviä puolustuksia.

Jos Coates taas asui vaarallisesti, kun hän kaatoi Jefferson Monteron oikealle rangaistusalueen reunalla alussa Toinen puoli, John O’Shean keskuspuolustuksen palauttaminen loukkaantuneen Younès Kaboulin paikalle antoi Wearsiderille vakauden ja organisaation vakauden.

Sen jälkeen kun Chelsea ja sitten Newcastlen United puolustus purettiin viimeisen parin viikkoa, Montero tuntui hieman väsyneeltä, vaikkakin suuren osan hänen vaivattomasta valtiostaan ​​luottaen Billy Jonesille, kotiin heti takaisin. Monteron tavoin Defoe oli ollut hiljaa hänen vähäpätöisemmäksi, mieluummin leveä rooli Advocaatin edestä kolme, mutta leikkaus, hän luki Lens’s läpi läpi täydellisyyttä ennen kuin hän kieltäytyi Lukasz Fabianski täysin painotettu alhainen, oikea jalka laukaus lähetetään alhaalta kulmaan.

Tämä tasoittaja tuli vastahyökkäyksen lopussa aloitti uber-ahkera Danny Graham ja helpottaa Federico Fernándezin epätyypillinen virhe.Swansea vastasi raivoisella Jack Corkilla luomalla mahdollisuuksia satunnaisesti. Ajoittain kuitenkin Pantilimon estänyt heidät.

“Sen arvostelun jälkeen, jota heillä olisi ollut tällä viikolla, Sunderlandia ei koskaan ajaisi”, sanoi Monk. “Väkijoukko innoitti heitä taistelemaan ja, kuten sinä näit heittämättömät virheet, he taistelivat melkoisesti.”

Rate this post