Losing in Baseball pitkästä voittoputki

Meidän artikkelissa “Losing in Baseball pitkästä voittoputki”, päätimme, että meidän pitäisi jatkaa mennä joukkue pois pitkä voittoputki huolimatta menettää 1 peli. Tässä artikkelissa, ryhdyimme analysoimaan päinvastainen tilanne tiimin, jolla on pitkä tappioputkeen ja sitten voittaa pelin.

Historialliset todisteet tukevat sitä, että meidän pitäisi aloittaa vedonlyönti joukkue. Tämä on toisin kuin edellisessä artikkelissa, että se selittää, miten meidän pitäisi mennä vastaan ​​joukkueen menettää suuntaus ja ennustaa voittavan polku. Edellisessä artikkelissa kerrotaan, miten meidän pitäisi mennä joukkueen voittavan trendi.

Kuitenkin joukkueet, jotka olivat koskevasta 8+ pelin tappioputkeen Nordicbet saatuaan voittaa ovat 54-53, +15 yksikköä. Tämä osoittaa, että leviäminen on pois keskimäärin 14 pistettä.

Me kaikki myönnämme, että joukkue menettää 8+ peliä peräkkäin ei kannata vedonlyönti. Itse asiassa noviisi peluri usein nähdä heidät voittaa yksi peli merkiksi, että tämä “luuseri” joukkue menettää seuraavan pelin. Kuten mainitsin monia muita artikkeleita, tämä vain lisää lisäarvoa “häviäjä” joukkue, koska Betsson yleisön taipumus mennä heitä vastaan ​​tässä tilanteessa.

Tämä järjestelmä parantaa sen 23-7 jos tiimimme irtosi voittaa yli 1 ajaa ja on tällä hetkellä pelaa divisioonien kilpailija. Pettymys peli, että jokainen odottaa jälkeen harvinainen voitto ei tapahdu vastaan ​​divisioonien kilpailevan jossa odotamme joukkue jatkaa antamaan parhaansa. Pettymys peli tapahtuu jos tiimimme joko irtosi 1 ajaa squeaker voitto tai pelaa vastaan ​​ei-divisioonien kilpailija.

Tämä kuuluu vastaa yleistä käsitystä, että pettymys peli on välitön, mutta mitä ihmiset täytyy ymmärtää on mielentila joukkue. On niiden psykologinen tekijä, joka tukee letdown peliteoria? Kun kyseessä pelaa vastaan ​​divisioonien kilpailija, ei ole.

Losing in Baseball pitkästä voittoputki 5.00/5 (100.00%) 1 vote