Newcastle ragaszkodik ahhoz, hogy elhagyja a londoni Irodalmat a kiesés ellen

A londoni ír 20 éves tartózkodása a legfelsőbb repülésben csak az egyetlen klub után vereséget szenvedett, amelyet el lehet érni. Jelenleg hét pontot érnek el Newcastle mögött, két mérkőzésen, és a Waspsnél repedezett körmével ragaszkodnak a Premiership státuszához.

Csak a bizalom és az önmeggyőződés Elvesztették a meccset, amit uraltak.A második félidőben a terület 68% -át törekedték, amikor megpróbálták megújítani a 10-6-os intervallumot, miután bemutatták Newcastle-t, amikor Greig Tonks ambiciózus, félrevezető passzát Marcus Watson vette át saját félidején belül. Nem volt senki, aki megállította volna a szárnyat.Licester Tigers kiesett a kiesésből a play-off helyre, miután megtagadta a Northamptont Bővebben

Newcastle otthon játszott a szezon legnagyobb tömege előtt, de olyanok voltak, mint a Hosszú időn keresztül elnyomta a nyomást, megvédve, mintha megélhetése függött volna tőle, és megőrizte fegyelmét. Míg az ír játszott, hogy nyerjen, ez egy olyan játék volt, amit a Falcons nem mert veszteni, Az ő edzőik, Dean Richards és John Wells, olyan férfiak, akiknek hírnevüket Leicesterben kovácsolták, ahol senki nem akart visszatérni az öltözőbe, hogy valamit elhagyott a mezőn.

Az első félidőben Newcastle tartotta az ír , Ami kényszerítette a Exiles-t játszani b A nyereségvonalat azonban, amikor Shane Geraghty helyettesíti az összehúzódott Tonkokat, változatos támadási szöget és helyet talál, a Falcons többet állt vissza.A második félidőben négy percet sikerült továbbítani hét pontra, mikor Mike Delany-ot később a Tom Tom Smallbone, egy félidős helyettesítő késlekedett. Delany meghozta a kapott 30 méteres büntetést, de A sérült bal lábának szüksége volt a kezelésre. Juan Pablo Socino, aki a tavalyi szezonban nem volt híres a pontosságáról, a szél és az idegek 1xbet bónusz legyőzték a három pontot.

Az ír ezzel szemben felkapta a lehetőségeket, Visszavonva a pillanat nyomásával. 12 sortörést tettek, de egyikük sem próbálkozott.Miért nem ment az Asaeli Tikoirotuma 20 méteres körzetben, és 19 perc múlva már csak elmagyarázta, de nehéz meglátni, hogy elárasztja és beleveti a vakot, ha Fidzs színei voltak . “Összefoglalta a szezont,” mondta a londoni ír vezetőedző, Tom Coventry. “Sokat hozunk létre, de nem fejezzük be.” A Alex Lewington és Andrew Fenby szárnyai mindketten elpazarolták a lehetőségeket, és a második félidőben egy lépés 24 fázison ment keresztül a Newcastle 22-ben, mielőtt az elkerülhetetlen knock- És miközben az ír mindenkinek az egyéni inspiráció pillanatai voltak, a Newcastle sokkal erősebb volt kollektíven, egy egyszerű játékmenethez ragaszkodva, és a 8. tongai példájuk alapján Nili Latu példáját követve arra koncentrált, hogy mit kell tenniük, nem pedig a helyzetük miatt. Christian Wade hat ellen Worcester ellen, mint Wasps biztonságos play-off spot Olvass tovább

“Nem játszottunk jól, annál jobb két rossz oldalon a napokban”, mondta Richards, a Newcastle igazgatója a rögbi. “A játékosok csalódottak, mert nem mutattunk ki csúcspontot, de nem lehetsz szegény oldal, ha nyertél, amikor a legjobbat nem találod.Jó eredmény volt számunkra, de még mindig nem vagyunk biztonságban, és nem lesz pihenés a két játékra váró játékos számára. ”

Newcastle a következő körben a Saracensben van, de otthon eladni. Ír üdvözöljük a harlequineket, mielőtt meglátogatják a darazsakot, de darut fognak venni a moráluk feloldásához. “Megint kifizettük a pontatlanságunkat és a nyugtalanságot a létfontosságú időkben” – mondta Luke Narraway kapitánya. “Nem volt semmi baj a mi erőfeszítésünkkel, de bizalomhiány mutatkozott.” Az ír korai mozdulatai közül egy hurok volt, amelyen kívül Tonks maradt, két játékos kívül, de mindkettő előtte.10 métert kellett húznia a nyereségvonal mögött, és Geraghty jobban illeszkedett a disorganizációhoz, így a lenyűgöző Jonny Williams lett a játékban, és megközelítő játékuk lenyűgöző volt a második félidőben.

Nem volt hajlandó megolvadni, amikor a vonal megmutatta, és a Newcastle-től eltérően nem tudta meggyőzni a sztrájkokat az első negyedévben, amikor Wayne Barnes, a játékvezető nehéz volt a játékosok számára, . Annak ellenére, hogy a szünet után az összes nyomásra sor került, a Falcons nem engedte el a büntetést. Az első időszakban ötet adtak ki, kettőt Tonks tartományában. Delany 45 méterrel válaszolt, de Newcastle küzdött, hogy hatással legyen, amíg Watson 24 perccel lehallgatott.A második félidőben csak két támadás támadt, de akkor nem arról szólt, hogy mit tettek birtokában. Mivel az ír kétségbeesése nőtt, így a hibáik növekedtek, megragadták az esélyeket, és elvesztették a markolat a kedvelt top-flight státusza.

Rate this post