Nordicbet horse racing

Joten tänään kaikki Euroopan ja Länsi-johtavat vedonvälittäjät tekevät menoja miljoonia euroja tuotemerkin edistämiseen, eivätkä ne välttämättä kuluta. Ja tämä ei ole ilman merkitystä – itse asiassa vedonvälittäjien pääasiallinen tulonlähde on fanit, joiden rahat menee heidän suosikkijoukkueilleen. Joukkueet, jotka tekevät sponsorointisopimuksia vedonvälittäjien kanssa, ostavat pelaajia Nordicbet, kutsuvat loistavia valmentajia ja parantuvat kaikin tavoin. Venäjällä kaikki on ehdottomasti päinvastainen.
Mitä meillä on?

Kotimaisten vedonlyöntiyritysten liikevaihdon arvioitiin olevan ennätysmäärä 2 miljardia euroa. Valtava rahaa, jonka venäläinen BC ansaitsee faneille, mutta se ei ota mitään osaa urheilun tukemiseen (harvinaisia ​​poikkeuksia lukuun ottamatta).

Virallisten lukujen mukaan 2 miljardin tulot ovat noin 10 prosenttia, mutta nämä luvut ovat rehellisesti alhaisia, rahat eivät todellakaan ole esimerkki. On todennäköistä Nordicbet horse racing, että jos vedonvälittäjät auttavat urheiluseuroja ja sponsoroituja urheilulajeja, valtion asenne olisi uskollinen.

Miksi vedonlyöntiyritykset eivät sijoita venäläiseen urheiluun? Kun lisensointilaitos on otettu käyttöön BC: n, vedonlyöntiyrittäjien tyytymättömyyden aalto – he sanovat, että yritykset eivät saa kehittää ja ottaa ylimääräisiä veroja. Kyllä, tietysti voitto siitä ajankohdasta, jolloin maa käytännössä ei valvonut valtion toimintaa, on vähentynyt, mutta tällainen mahdollisuus tehdä hyvää rahaa ilman paluuta urheilulle on menneisyys. Monilla toimistoilla oli ulkomaisia ​​perustajia ja maksettiin naurettavia veroja. Jo mainitsemastanne urheilusta.
Mikä on näkökulmasta?

BC, joka ei halunnut jakaa voittoja vapaaehtoisesti, tekee sen nyt voimalla. Lainsäädännöillä on voimakkaat vaikutusvallat – jopa valtion monopolin perustamiselle Nordicbet. Mielestäni tämän käyttöönotto on paras ratkaisu kaikille (tietysti BC: n lisäksi) ja rahat eivät kuulu toimistojen omistajien syviin taskuihin vaan valtion ja urheilun eduksi.

Rate this post