Obiectiv? Jocurile Olimpice. Vreau Unibet să găsesc un tavan, spune cotirenul Hanzlíková

Cel mai frumos cadou de sub copac a fost dat de ea însăși. La doar câteva zile înainte de Crăciun, o patinatoare Michael Hanzlíková Lucie a condus o medalie de argint în jurul campionatului național. „Senzație de bine“, spune rezultatul excelent al primului campionat național în rândul adulților,Unibet care, la sfârșitul anului a avut loc în Trinec. Șaisprezece ani de studii Hanzlíková pe plan individual la școala din insula, care este patinaj talentul incearca orice sprijin posibil.

program scurt în campionatul intern a fost Hanzlíková muzica de Edvin Marton, compozitorul ucrainean și violonistul a făcut celebru în lumea de patinaj artistic,Unibet în special, cooperarea lor cu Evgheni Plushchenko.Iată o medalie pentru Hanzíkovou cu toate acestea, nu părea până acum. „A fost un fel de ciudat, nu chiar cel mai bun și am căzut“, spune el.

plimbare gratuit nuanțată coloana sonora Congo au fost altceva. „Destul de clar“, a afirmat Hanzlíková. „Eu nu sunt atât de nervos, chiar mai mulți oameni nu mă deranjează, uitând de ele. Toată lumea este acolo pentru a dovedi ceva, Unibet pariuri este important să nu se permită să prezinte cele mai bune pe care le poate „adauga reteta simpla pentru a avea succes

se califică pentru MS

pentru a participa la campionat republică veni vorba, printre altele, prin participarea lor la ISU Junior Grand Prix în cazul în care numai ceh a început în două întreprinderi.Primul din Linz, Austria, a fost al zecelea loc pentru ea la mijlocul lunii octombrie, al optulea în capitala croată Zagreb la începutul lunii octombrie. „Aceasta este o realizare fără precedent“, scoate în evidență realizările Hanzlíková antrenorul ei Monika Škorničková.

Picul principal al sezonului, Michael Lucy Hanzlíková Cu toate acestea, este încă să vină, la începutul lunii februarie, de conducere juniori naționale campionat. “Acest lucru este important,Unibet mă pot califica pentru Cupa Mondială”, crede ea.

Înainte de începerea sezonului, însă, planurile au fost mai modeste. “Ridicați o reputație de anul trecut, când nu a fost prea mult.Am vrut să merg un Grand Prix, a mers doi,Unibet plus, de asemenea, campionatul național “dezvăluie obiectivele de pre-sezon

Secret Beginnings

< p> Michaela Lucie Hanzlíková a început figura patinaj relativ vârstă târzie de opt, în Insula. „Ne-am dus cu un prieten care mi-a vorbit în ea, patina pe un spărgător“,Unibet își amintește el. Ce a fost asta? „M-am dus patinaj în jurul valorii de bord“, râde ea.

Alte trei luni au crescut cu bunica ei a observat antrenorul ei Monika Škorničková. Și acolo se crăpa.Acesta ar trebui să meargă la prima cursă și avea nevoie de o rochie pe care ea a aflat mama și întreaga familie, care până atunci activitatea „misiunea“ nu știa nimic.

Sport patinaj club de Karlovy Vary a antrenat în Insula, după timp de trei ani sa mutat la Nejdek și după alte două la Mariánské Lázně,Unibet unde echipa sa a avut pregătirea pentru al doilea sezon. Tot ce călătoria este, de asemenea, un mare atac pentru fani patinatori.

„Am sugerat mult timp soluții pentru familie, și a decis că îmi place și doresc să se oprească niciodată“,Unibet spune Hanzlíková muta la un nou stand de formare. . Și astfel familia trebuie să aibă grijă de securitate

Energia în Anul Nou

Planurile au Michaela Lucie Hanzlíková mare. “Vreau Jocurile Olimpice.Vreau să mă duc până voi găsi tavanul “, spune el. Orientarea străină poate ajuta,Unibet de asemenea, în viitorul apropiat. Ați încercat-o la sfârșitul anului trecut, imediat după Crăciun. La centrul sportiv din Mannheim, Germania, a participat la o întâlnire de patru zile.

“Cu cei care știu mai mult, posibilitatea de a se antrena cu cineva care este puțin mai mare decât mine. Sunt aceiași străini,Unibet nu un german, antrenorul este Polák. Ce am adus? Entuziast și energizând noul an “, adaugă un patinator promițător.

Rate this post