Olympique Marseille – Stade Rennes 2:5

Общо трагедия. Марсилия продължи да се счупи отрицателни рекорди, треньор Мишел изправена пред остра заплаха от уволнение, играчи и фенове заплашват спускане всъщност е по-близо от чаши. Марсилия протегна своята опустошителна серия без победа в Велодром за следващата игра, но този път тя беше истински взрив – ако публиката се оплака от прекалено големия брой равенства срещу Рен вероятно ще сто пъти по-добре се скучни “класики” 1: 1 преди окончателното взрива 2: 5 ,

Les Червено и Черен, на чиято отбора блестеше dvougólový Йоан Гуркюф и да го Sportingbet потвърди с атака срещу Европа е сериозна – той всъщност скочи на трето място. Обратно, Марсилия падна в долната половина на таблицата; Фенове на Vélodrome видяха печалба триточков последно в петия кръг, или през септември миналата година. Всяка надежда, че днес ще бъде пробив в това отношение, след това изчезна по време на отварянето на четвърт час.

Рен е амбициозен съперник засрамен три бързи вратички. Още в четвъртата минута с Джовани Сио той се отпусна на дясната страна и се зарежда Гуркюф, който изстреля първия Манданда. Недоволен дома вратаря след това застрелян топката от мрежата в деветата минута, когато Камил Grosicki mobil sportfogadás почистват след себе си обратно Diagneho хитър удар. За още пет минути по-късно и с младеж Ousmane Дембеле и централен защитник Никола N’Koulou случайно отби топката в собствената си вратар.

С třígólovým лидерство в джоба си, но Рен отпусна малко в концентрация и Les Phoceens все пак успя да се върне в мача. След Thauvin техническа удар в 20-та минута, намалявайки poločasových 1: 3, ботушите са разбити в нервност. Техният вратар Беноа Costil след пет минути след смяната на страни, направени Betfair неочаквана грешка след Thauvinově ъгъл, Rolando се възползва и дръпна напред при само гол Бретон.

Гостите на време, но те бързо се съвзе и даде да се разбере кой е господар на терена. След един час на мача, топката отпочинали отново Гуркюф и страхотен му удар от 20 метра, завръщащи всичко в първоначалното му състояние. Когато след тринадесет минути преди края Сио се мъчим в мрежата след чудесна Dembélého přiťuknutí, беше решено.

Rate this post