Slaven Bilic elismeri, hogy „minden klub szeretne Liverpool Daniel Sturridge-jét aláírni

Slaven Bilic segítséget kért a hibakeresési sztrájkjainak, és azt mondta: “minden klub” aláírja Daniel Sturridge-t, mivel a Liverpool csatárát továbbra is összekapcsolják egy januári költözéssel a West Ham-ba.

Bilic elismerte, hogy a csapata folyamatosan küzd a célokért, fogadás bónusz mielőtt meglátogatta volna a szabadon pontozott Liverpoolt vasárnap. A West Ham 15 szezont szerzett 14 Premier League játékban ebben a szezonban, és e célok közül csak kettő jött a sztrájkolóktól.Andy Carroll és Diafra Sakho van egy darab, Carroll célja, hogy a múlt szombaton az Arsenal 5-1-es dobogását nyerje el, de a nyáron aláírt három előrejelzés mindegyike – Jonathan Calleri, Ashley Fletcher és Simone Zaza – még nem ért el a bajnokságban .Premier League: 10 dolog, amit érdemes megnézni ezen a hétvégén További részletek

„A sztrájkolók nem kaptak elég gólt, vagy annyit, amennyire számítottunk, de nem csak rájuk” – mondta Bilic. „Soha nem akarom, hogy a csapatot sztrájkolókra és a többiekre bontjuk. Bár a sztrájkolók feladata, hogy gólokat szerezzen, ez az egész csapat felelőssége is. ”

Sturridge-ről kérdezték, aki jelenleg nem határozott idejű, borjú sérülése miatt nem fog megjelenni Anfielden Bilic azt mondta: „Ő az egyik legnagyobb tehetség, nagyszerű játékos.A tehetség ott van, az érintés, a befejezés, minden nagyszerű. Az egyetlen dolog, ami megakadályozta, hogy rendszeres legyen a klub és az ország számára, a sérülések.

„Ő csak egy olyan játékos, akivel unibet sportfogadás bónuszok kapcsolatban álltunk, alapvetően, és szinte minden játékoshoz kapcsolódtak”, Bilic hozzá. – Mindig ott állunk. Legtöbbször abszolút nem igaz, az idő 95% -a. De te kérdezel engem Sturridge-ről, és nincs semmi gondom. Minden klub gondolkodik róla, mert ő ilyen fajta játékos. Nem ismerem a munkamennyiségét, nem ismerem a munkájához, vagy bármihez való elkötelezettségét, de sajnos Angliának és Liverpoolnak, és különösen neki sérült.Ez az ő problémája. ”

West Ham legjobbja, Michail Antonio, akinek a nevét hat célja van, várhatóan vasárnap visszatér a sérüléshez, Aaron Cresswell mellett. Carroll továbbra is visszatér a fitneszhez, Bilic pedig arra törekszik, hogy a támadó nyolc napon belül három játékot kapjon.

„Ez egy kérdés, amit sokat gondolok a múltban – mondta Bilic. „Az utolsó játék, amit Arsenal előtt játszott, Romániában volt a szezon elején. Ez egy hosszú szünet, és három játékunk van, és mindháromban szüksége van rá. Nem lehet ilyen kész, és nem lehetünk elég naivak ahhoz, hogy elvárják, hogy ő legyen. Őrült lenne azt hinni, hogy három hétig tarthat egy hét alatt. De valószínűleg, vagy minden bizonnyal mindháromban fogjuk használni, mert szükségünk van rá.

Rate this post