Sparta în curs de pregătire a explodat Trinec 5: 0, va lovi, de asemenea, a armăturilor

Sparta în formarea de deschidere meci de vară înfrângerea doua divizie Trinec 5: 0th Printre shooter ajutat forma două armături noi Kehinde Fatai și Marcus Steinhofer, Bob a adăugat un alt gol de la o sancțiune Dočkal, Michal Breznaník și în a doua jumătate Ladislav Krejci. Al doilea joc, care, pentru întreaga letenský primit jucători de la echipa de juniori a terminat 1: 1

“Primul joc a avut două jumătăți distincte. Echipa care a jucat în prima compoziție, dar a trebuit să se confrunte cu o calitate. Dupa pauza, a suferit o Winmasters schimbare, chiar dacă am avut câteva șanse, așa că nu a fost aproape la fel de bun,” antrenor de lupte rezumat Zdeněk Ščasný. “Dar a fost primul meci, așa că nu mă așteptam nimic special, și mă aștept ca puterea va merge mai mare”, a adăugat el.

Sparta a aderat la noul dispoziția cu trei apărători și două înainte, la vârful mutat africani Litsingi cu Fataiem. “Am decis să salveze Brabec, astfel încât apărarea va fi cu siguranță diferit. Dar Costa am testat în poziția în care el ar putea juca. Și Marecek surprins pentru că el a jucat acolo în trecut”, a explicat Ščasný

Armăturilor au coapse lui spatele aparare deosebit de periculoasă nigerian Fatai. Deja în a 2-a minutul aruncat o mare șansă, când a fugit singur la poarta, dar depășit. Când o șansă ca el nu a ezitat. În schimb, un alt nou atacant Paixao, care a avut o șansă în a doua jumătate, nici unul de oportunitate sa scape.

“Nu are niciun sens să vorbim Trimiterea detaliu. Știam ce se așteaptă de la ei, și le-am dat odsledovaný”, a spus Ščasný. “Mai mult decât atât, acesta este primul joc și fiecare jucător suferă sarcina de a pregăti în mod diferit. Dar crește cu siguranță de concurență, și asta e bine”, a adăugat el.

more: pariuri bonus-http://pariuribonus-online.com

Rate this post