Turín FC – AC Cesena

Футболисти на Торино в края на сезона красиво zastříleli и низходящ Чезена е оскърбил следващите пет цели. Постепенно се утвърдиха Martínez López, Benassi и Морети. Аржентинската Maxi Lopez оферта вкара два гола.

Granata предварително е знаел, че през следващата година в Бет365 европейски купи му пука, но сезонът е доволен и иска да даде на феновете едно последно подарък на победа над Чезена. Таблицата Предпоследният отбор е вероятно напълно подаде оставка в Торино и не направи нищо.

Чезена отбраната осребрени за първи път, след десет минути, когато избута Мартинес. Вивес прострелян докато Bressan отиде, но топката падна на Мартинес, който спокойно срещна празна вратата. Чезена е трябвало да предостави малко преди това, но Макси Лопес с глава в крайна сметка точно в съседство. Turínští увеличи преднината си с още шест минути след гол Мартинес. Автор на първия гол, този път бет365 бонус код начело на бара, всички “каймака” на радост Бет365 пристига облиза Maxi López 2-0 за ФК Торино.

Cavallucci Marini на домакините никога не е достатъчно, се е играла точно преди и просто Bressana гол, след половин час и той осребрени за трети път. Marco Benassi отдалеч протегна и прострелян красиво вписва пръчката 3-0 за ФК Торино. Offensive Granata е беглец, Чезена някога nestíhala и преди края на първото полувреме може да получи още два гола. Това не се случи, но у дома Бет365 фенове не са имали до отчаяние.

Тези цели са в действителност току-що пристигна през втората половина. В 49.minutě напречни Вивес на глава от населението Морети, който засече с 4: 0th Котка и мишка игра продължи, но нов гол до дома успее да отбележи само в 71.minutě. За да се изкачи до 5: 0 затворена Maxi López и завърши посещение унищожение. Спечели 5: 0 у дома, за да консолидира девето място, а гостите показаха, че те са били през пролетта, за Бет365 абсолютната най-лошото и най-конкурентната някога да е достатъчно.

Rate this post