El a înotat în tactici. Acum Buchta așteaptă o întoarcere drăguță în Brno

“Aștept cu nerăbdare atât de mult. După mult timp voi juca liga, acasă. Poate că înainte de joc ușor nervos voi, dar eu cred că vă veți bucura și gestiona de trei puncte. „Aici el Buchta doi ani și jumătate din Brno la stânga, a fost inutil.

Mijlocasul blond, dar în Znojmo cu care a jucat luna trecută, a lucrat într-un membru stabil al setului de bază. După coborârea Znojmo, Bucht ar putea Unibet rămâne în cea mai mare competiție. În vara după el tânjesc Cehă Budejovice.

„Nu există, dar nu a reușit să condiții, clubul nu va fi de acord cu managerul“, spune rezervist. “Dar nu m-am supărat. În Znojmo, m-am bucurat și de cea de-a doua ligă. “Răbdarea a fost plătită.Iarna, situația din jurul lui a început să sonoreze Jihlava și Brno. “Nu are nici o valoare să ne gândim la ce să alegem”, spune Bucht, care caută o întoarcere în liga dulce.

Zilele de deschidere nu au gustat mult în mediul vechi. „Sistemul nostru necesită o mai mare responsabilitate individuală față de echipa și Radek apărarea a făcut o mulțime de greșeli“, a plâns după pre-machi Hradec Králové la Brno antrenor Václav Kotal. “Antrenorul ia mult timp pe Unibet case pariuri online tactici. Nu eram obișnuit cu asta, am înotat “, recunoaște scutul defensiv.

Maestrul Universității Masaryk, unde a studiat Educația fizică, și-a amintit viața universității și a învățat cu sârguință. “Am explicat totul.Am urmărit o mulțime de clipuri video și care a fost atent, a considerat că este necesar pentru postul său. „Un Kotala evident convins, pentru că cifrele sale în raportul planificat de sâmbătă. Buchta va începe să adauge mai multe reduceri la startul ligii de 25 de ani după o jumătate de pauză de a doua jumătate a secolului. Liga a doua se referă la lupte. Rafana se va întoarce la tine din spate. Prima liga este mai bună “, spune el. “Va veni la mine că în prima ligă aveți mai mult timp să lucrați cu mingea. Competiția este o tactică mai sociabilă, dar mai tactică “, spune fotbalistul, care se confruntă cu zile agitate nu numai datorită noului său angajament. Căuta un apartament cu o prietena în Brno. “Nu mă plictisesc”, spune Buchta. “Nu-mi place să stau cu picioarele încrucișate.Mă bucur când se întâmplă ceva. “

Rate this post