Unibet bonus pariuri

Unibet este una dintre cele mai vechi companii de pariuri din lume. Originile datează din secolul al XIX-lea, mai exact până în 1886, când au fost înființate domnii Schwind și Pendleton1. Din 1902, compania funcționează sub numele de Unibet. Bookmaker-ul britanic este unul dintre cele mai mari și mai populare magazine de pariuri din Marea Britanie. Acesta oferă o gamă largă de evenimente sportive, cu accent pe sporturile insulare cum ar fi rugby, biliard, crichet sau curse. Și, bineînțeles, nu există fotbal și în special pentru ligă engleză sunt cote foarte mari. Dacă adăugați limite de pariere ridicată, plăți rapide și multe transferuri directe, veți obține un birou de pariuri care merită să deschideți un cont.

Unibet este deosebit de popular în Marea Britanie și oferta sa de cote este concentrată pe evenimente sportive desfășurate în Insulele Britanice. În plus față de acoperirea excelentă a aproape toate ligile de fotbal de pe insulă, alte sporturi britanice, cum ar fi curse de cai, cricket, rugby, snooker sau darts, sunt bine reprezentate în oferta de cote.

Dar nu credeți că Unibet se va concentra doar pe sporturile populare pe insule. Și pentru alte sporturi, cum ar fi tenis, hochei pe gheață, baschet, curse de ogari sau, de exemplu, Unibet oferă o gamă largă de opțiuni de pariere. În medie, puteți alege între mai mult de 30 + sporturi și mai mult de 200 de ligi sportive. De asemenea, au fost adăugate greve financiare, iar pariurile de politică apar din când în când.
După cum am menționat deja, oferta este dominată de fotbal cu peste 100 de competiții de liga. În special, concurența insula este oferit un număr mare de opțiuni de pariere, dar o gamă largă de opțiuni de pariuri veți găsi, de asemenea Cehă Gambrinus League și există, de asemenea, a doua cea mai mare competiție de fotbal noastre. În plus față de pariurile clasice pe rezultatul final sau lipsă de meniu Scor corect sau Peste / Sub pariuri, pariurile de handicap asiatic pe marcatorii, pariuri pe numărul total de cornere, numărul de carduri, timp de gol, astfel casa de pariuri Unibet cu siguranta recomanda celor care pariază pe fotbal, pentru că, în plus față de gama largă de pariuri sunt populare în cele mai multe ligi vor găsi, de asemenea, mize mari și cursuri.

Din moment ce Unibet este un bookmaker englez, cursele de cai nu pot fi ratate. În Anglia, Europa, Australia sau, de exemplu, în SUA, există pariuri pentru cursele de cai.

Unibet oferă cursuri solide pentru majoritatea evenimentelor. Marja, care operează pariuri, este în jur de 6-7% (nivelul mediu al ratelor de la 1,87 până la 1,87). Cote mari pot fi găsite la cele mai multe dintre cele mai populare meciuri din ligi europene. Cele mai mari cote sunt, desigur, meciurile din Premier League, în timp ce marjele în pariuri pentru meciul Cehia Liga Gambrinus se mută în medie, aproximativ 8-9%. Pe de altă parte, cotele sub-medii de 1,80-1,80 sunt oferite la pariurile de baschet.

În ceea ce privește limitele câștigătoare, ele diferă de la un sport la altul. În timp ce în fotbal este maxim câștiga 250.000 lbs, cu alte sporturi, cum ar fi baschet sau handbal este necesar, puteți pierde până la 100.000 lbs. Plata maximă pentru pariurile speciale este de 25.000 de lire sterline.

Rate this post