A Unibet kiegyenlítője szerint a legjobb támadó lehetőség a csepp elkerülésére

Az esélyek megteremtése nem Benítez kezdeti játékterme volt. Leicesternek a múlt hétvégén elért 1-0-os vereséget választotta, és Georginio Wijnaldumot – a Newcastle legjobb selejtezőjét idézték – Jonjo Shelvey melletti mély középpályás szerepében játszott, Unibet azzal a céllal, hogy ellenőrizhesse a birtoklást. a drámai derbi sorsolással a Sunderland-szel Tovább…

Moussa Sissoko szűk baloldali szerepet játszott, míg a baloldali Andros Townsend jobb oldalon volt, de úgy nézett ki, Amikor Ayoze Pérez felgyorsult a sebességgel, Newcastle igyekezett jól játszani.Benítez, aki megszokta a csúcsminőségű technikai játékosokkal való együttműködést, nem jelentett engedményt, mivel ez egy helyi derbi és egy kieséses Unibet maradvány. Mindazonáltal Newcastle küzdött a kezdeti szakaszokban. Wijnaldum rendben tartotta a dolgokat, de nem tudta befolyásolni a játékot az utolsó harmadban, miközben Shelvey ragyogott, de nem tudta biztosítani szokásos vezetési futásait. Péreznek nem volt átmenője, és a széles játékosok unibet online fogadási útmutatók átterjedtek a túlterhelt középpályás zónájába. Az egyetlen alkalommal, amikor Townsend kipattant a külvilágon és átlépte, jó esélyt teremtett Mitrovicre, amelyet a szerb csatár átverte. Ez korai jel volt.Facebook Twitter Pinterest A Newcastle mindkét széles játékost elindította, de jobban jutalmazták a karok keresztezésével. Fotó: Guardian A Sam Allardyce Sunderland ellenállhatatlanul ellentétben a back-to-basic megközelítést alkalmazta. Középpontjuk rendkívül funkcionális volt: Jan Kirchhoff nagyon mélyen védte a középső Unibet háttámlákat, Yann M’Vila és Jack Rodwell pedig nem finesse az energiát. A távolabbi játékos rendszeresen áthelyezte a labdát, olyan mértékben, hogy a Newcastle teljes hátvédét az első félidőben lefoglalták, és később helyettesítették, mert az elbocsátást kockáztatták.

A legfontosabb azonban, . Wahbi Khazri első sarka félelmetes volt, de későbbi szállításai ördögiek voltak a veszélyzónában.Megdöbbentően játszott egy sarokban a doboz peremére, és miután Rob Elliot elszántotta Fabio Borini lövését, Jermain Defoe rúgni kezdett, miután a labda laza Unibet volt a dobozban. Ez volt a fajta játék.Sam Allardyce átkozta a két hét közötti szakadékot a Sunderland mérkőzések között Bővebben

Talán Benítez rájött erre, hiszen a második fél helyettesítések két további középpályás bevezetésével jártak, Siem de Jong és Papiss Cissé, akik mindketten Mitrovichez közel játszottak. Időnként egy háromágú sztrájk volt, és Pérez a bal oldalon játszik.A Sunderland a védelemre koncentrált, ezért Shelvey volt Newcastle egyetlen középpályája, mivel összpontosítva a lehető legtöbb játékosot a veszélyzónába helyezte.

A labdát a labdák lábaihoz igazítva nehézségekbe ütköztek a Newcastle-nek azonban, és végül egy egyszerű, régimódi cél volt, amely pontot adott. Wijnaldum, egy ismeretlen, jobboldali helyzetben, megverte az emberét, mielőtt reménykedő, gúnyos keresztet küldött volna a Unibet messzebbre. Mitrovic, húzva a Sunderland jobbra hátra DeAndre Yedlin – hét hüvelyk rövidebb, mint a 6ft 2in forward – rózsa ragyogóan, és bólintott a labdát csak a távoli poszton belül. Alig volt jellemző Benítez, és inkább az a fajta cél, amit Allardyce oldalai híresek.Mitrovic játékja idő előtt befejeződött, miután összegyűjtött egy fejkárosodást, amikor egy másik keresztre támaszkodott.

Beníteznek nincs ideje átalakítani Newcastle taktikáját, és prioritása javítani fogja az oldalsó védekező szervezetet. Előre kell mennünk, ha egy egyszerű megközelítésre kell Unibet koncentrálnunk, sok keresztnél. Ha igen, a Mitrovic vezetői képessége létfontosságú lesz.

read more: http://bet-bonusz.com/unibet/unibet-sportfogadas-bonusz

Rate this post