Unibet: er vikingene dømt uten Teddy Bridgewater?

Ganske dømt, hvis tankene til Mike Zimmer er noen indikasjon. I timene etter at lagets unge QB blåste ut av kneet, var referansen han gikk til, død for sin kone for seks år siden. Det er deprimerende på flere nivåer.

Vikingene kom inn i treningsleiren som forsvarende Unibet divisjonskamre og med et øye på å komme til Super Bowl. De slags mål er en stor be om den gjennomsnittlige 23-årige quarterbacken, men Bridgewater hadde vist tegn at han kunne bli en av NFLs beste på stillingen.

Kanskje fordi han var den endelige valget av første runde i 2014, lenge etter at Blake Bortles og Johnny Manziel ble tatt, og like før Derek Carr ble valgt av de høyere profilerte Raiders, var Bridgewaters første to år med vikingene ble stort sett overset.Men han har tydeligvis vært den beste av de som er tatt i første omgang – Manziel er berømt ut av fotball og ute på byen mens Bortles ennå ikke har skilt seg – og Bridgewaters tall sammenligner seg positivt med Carr så langt. Han er også den eneste vanlige startende quarterbacken som ble utarbeidet i NFL siden 2013 for å ha gjort playoffs, og han ville ha en playoff-vinnende fjerde kvartal kjøring under belte hvis ikke for et Unibet betting sider bonus shanked chip-shot-mål i januar i fjor. I det minste kan Blair Walsh si at hans frue ikke er det verste som skal skje med vikingene i 2016. Teddy Bridgewater-skader etterlater lagkamre som er forstyrret på viklingstrening Les mer

Bridgewaters gjennombrudd i mainstream skulle kom i år, men ikke med nyheten om knæbrudd.Kanskje fordi vikingene følte seg så satt med en ekte franchise QB, er det ikke noe bra alternativ bak ham. Shaun Hill er en 36 år gammel journeyman som bare har hatt en sesong med et betydelig antall snaps siden 2011, og er noen som absolutt ikke kan gjøre dette.

Alternativer for gratisagentene er like dystre, Unibet blant annet aldri-weres og punchlines som Tarvaris Jackson, Rex Grossman, Matt Flynn og Charlie Whitehurst. Listen fortsetter og fortsetter til de resterende navnene er alle flekkete fra Viking fan tårer. Et annet alternativ er å svinge en handel. Det ville definitivt være minneverdig for laget å åpne sin nye stadion med Colin Kaepernick sittende for nasjonalsangen. Er bjørnen begynt å vise noen forbedringer?

Preseason fotball betyr angivelig ingenting.Hvis det er sant, er det heldig for bjørnene fordi de var helt fryktelige i august, og unnlot å score mer enn syv poeng i to av sine tre første spill – alle tap – og se flere viktige spillere blir skadet. For et lag som Patriots eller Seahawks eller Steelers, er preseasonkampene ikke en stor årsak til bekymring. Men bjørnene er ikke patrioter, Unibet de beste norske betting sider seahawks eller steelers. De er ikke en konsistent konkurrent, med mindre de ser ut til å kjempe for No1 overall pick. Bears vant bare 11 kamper i løpet av de siste to årene, og avsluttet den siste i en divisjon som har sendt et lag til Super Bowl bare fire ganger på 30 år. Så preseason er alarmerende fordi det ser ut akkurat som de fleste hver bjørn hele sesongen. NFC Sør-sesong forhåndsvisning: var Panthers et års wonder?Les mer

2016 sesongen vil være John Foxs andre ved roret i Chicago. År to er når fans kan forvente at det er en merkbar forbedring over Marc Trestman Era Bears på vei til å bli legitutfordrere i andre halvdel av Foxs fireårige avtale. Likevel er det vanskelig å se hvor bjørnene vil bli betydelig bedre enn i fjorens 6-10-lag.

Jay Cutler forblir startende quarterback, for godt eller syk. Det gode er at Cutler kanskje hadde den beste sesongen av karrieren i 2015 under offensiv koordinator Adam Gase. Den syke er at han fortsatt er Jay Cutler, hans sesong i 2015 var ikke så fantastisk, og Gase er nå Unibet dolfinerens leder. Forbrytelsen skal støttes ved tillegg av en sunn Kevin White, 2015-omgangsmottakeren som savnet hele sitt rookieår på grunn av skade.Forsvaret – alltid ryggraden til Foxs beste lag – ser ut til å bli bedre med årets No1 pick, linebacker Leonard Floyd, og friagent Danny Trevathan. Fint tillegg, men ingen sammenligner ennå dette forsvaret til noen fox hadde i Carolina eller Denver.

Chicagos beste offseason-oppkjøp kom sannsynligvis den dagen laget fikk sin tidsplan. NFC North er begavet med spill mot AFC South og NFC East, med Chicago får også Tampa Bay og 49ers. Kanskje disse match-ups alene vil se dem overstige seks seire, men noen meningsfull forbedring kan ikke komme til 2017. Hvis det kommer overhodet. Hva er Eddie Lacys Unibet nåværende form?

De siste rapportene er gode nyheter for Green Bay: Han er i form og ikke sirkulær form.Når Packers utarbeidet Lacy i 2013 ut av Alabama, håpet de uten tvil at han ville generere flere overskrifter for å tygge opp yardage enn deilige bakverk. Men Lacys tre solide, men uspesifiserte årstider så langt som Green Bay er tilbake, har blitt oversvømt av konstante spørsmål om sin vekt og kondisjon. Så denne offseasonen han traff P90-X hardt – ja treningen din medarbeider gjorde for å prøve å se bra ut for sin strandferie – og er ned 15 kg til 20 kg og har lagt til muskel.Aaron Rodgers-dynastiet: NFL-æra som aldri kom til å passere Les mer

I Lacys forsvar – og forsvaret er en sak som konsekvent Unibet mangler i Green Bay de siste årene – løpende tilbake kan ha sett på kampene de Packers offensiv linje hadde i fjor i å beskytte Aaron Rodgers og tenkte: “Kanskje jeg burde bli en vakt, så jeg kan bidra til å blokkere for Aaron.” Den nylig svelte ryggen er i det siste året av sin rookie kontrakt og vil se etter å produsere en breakout sesong for å tjene en stor, ny avtale (slik at han kan fortsette å ha råd til det dyre P90-X-abonnementet, uten tvil).Hvis Packers kan få et karriereår fra Lacy til å gå sammen med en sunn Jordy Nelson og en retur til vanlig ekspertise av Rodgers, bør deres forbrytelse alene være nok til å vinne en divisjon der den forsvarsmesteren står overfor en sesong med Shaun Hill . Er Jim Caldwell fortsatt ansatt som leder av fotballag?

Han er sikker på, noe som betyr en av de mest usannsynlige historiene i sportsrullene sammen. Eller det ruller i det minste i de første ukene av en sesong der Lions vil være underdogs i to av deres første tre kamper. Detroit Lions-mottaker Calvin Johnson avslutter strålende NFL-karriere i alder 30 Les mer

Caldwell, mannen med en 26-63 rekord som høyskolehovedbaner og et 20-28 karrieremerke i NFL med lag som ikke er quarterbacked av Peyton Manning, har hatt suksess som assistent.Husk da Joe Flacco nådde topp eliteness i 2012-2013? Caldwell var hans stillingen trener da og den offensive koordinator i playoffs. Men han har ennå ikke å bære den slags suksess over til en jobb. Lions oppnådde overraskende et wildcard-spot sin første sesong i Detroit i 2014, men gikk til 7-9 i fjor, etter at mønsteret til Caldwell-lagene alltid virker som det blir verre jo lengre han er rundt. Ikke egentlig en god CV.

Oppgaven med å forbedre er enda vanskeligere med Detroit som står overfor sin nyeste epoke der franchisen må håndtere tidlig avgang av en superstjerne. Som Calvin Johnson danser med stjernene i høst, vil Matthew Stafford håpe Golden Tate og Marvin Jones kan bringe ned de samme passene Johnson pleide å.Hvis de ikke kan, og hvis tapene hoper seg opp, kan Caldwell bli erstattet av talentfull defensiv koordinator Teryl Austin. Hvis ikke Austin, er støtende koordinator Jim Bob Cooter en annen utfordrer. Bare prøv å gjøre saken at NFL er No Fun League når en mann som heter Jim Bob Cooter er en leder. Du vil mislykkes. Hvor høyt er vikingene nye stadion?

Så høyt vil du sannsynligvis aldri slutte å høre om det. Vikingene åpner sitt nye 66.143-setersstadion i år, og i tidlig omtaler sier det at det kan være høyere enn Metrodome og muligens den høyeste stadion i hele NFL. Faktisk planlegger vikingene å tilby øreplugger til sine fans på Guest Services. Tatt i betraktning laget er nå overfor minst en hel sesong uten deres quarterback, kanskje de burde gi ut blindfold også.Men så håpløst som vikingenees fans føler nå, vil Bridgewater komme tilbake sunt en dag, og det vil være mange muligheter for hjemmevifter å alvorlig skade deres ører. Det er et offer som de fleste vikingerne vil gjerne gjøre for å se – hvis ikke høre – deres lag vinner sin første Super Bowl.Predicted score

Packers: 11-5

Vikings: 9-7

Lions: 7-9

Bears: 6-10

Rate this post