Jalkapallo ei ole monimutkainen urheilua

Jalkapallo ei ole monimutkainen urheilua, ja siksi säännöt ovat yksinkertaiset noudattamaan. Joka koostuu 11 pelaajaa jokaisen, jokainen joukkue on maalivahti ja 10 kentän pelaajaa, joista jokaisella on eri asennoissa. Maalivahdilla pyritään pysäyttämään pallot tulevat tavoitteet käyttäen ja kehon osien tarpeen, mukaan lukien käsien, paitsi kun pallo on siirtynyt takaisin niille joukkuetoverin. Jos pallo menee ulos pelata maalien taakse maalivahti täytyy potkia palloa irti maasta. Jos he poimia pallo kuitenkin sallitaan pudota punt sitä. Jos pallo on potkut takana tavoitteisiin joukkuetoverin oppositio saa kulmapotkusta, joka on otettu nurkassa kentän.

Jalkapallossa, joukkueen tärkein tavoite on pisteet niin monta maalia kuin mahdollista laittamalla pallo tavoitteet niiden hyökkää lopussa, ja puolustautua tavoitteensa olemasta maalin. Kaikkien ruumiinosia paitsi käsiä voidaan käyttää liikuttamalla pallo alas alalla ja ei ole mitään rajoituksia pituudesta Betsafe lenkin, vaikka pitkällä aikavälillä johtaa todennäköisesti luovuttamista.

Jotta riistää vastustajat pallo, taklauksia voidaan tehdä. Puuttumalla vastustaja / puuttuva pallo tai puuttumalla vaarallisen johtaa vapaapotku opposition paikassa varoituksen. Äärimmäisen vaarallinen puuttua johtaa punainen tai keltainen kortti. Virheet myös myönnetään väite, jos vedät väitteen Betsafe pelaajan paidan tai kohdata nastoja ylöspäin. Pahinta mitä voi tehdä on puuttua maalivahti, kun on punainen karstattu.

Jos virhe esiintyy jäähyaitio rangaistus palkitaan. Tämä tarkoittaa, että vain maalivahti voi puolustaa vapaapotkun laatikon sisällä. Kaikkien muiden pelaajien täytyy seistä laatikon ulkopuolella Betsafe. Yleensä seuraamukset johtavat tavoitteita.

Kun pelaaja koskettaa palloa ennen kuin se menee ulos kentältä, heittää vuonna myönnetään päinvastainen joukkue. Ottava henkilö on heittää se yli päänsä 2 kättä ja sääntö on, että pallo on vapautettava pään takana. Pelaajat pelaa puolustava tai keskikentän rooli kestää Betsafe [bet-fi.net] yleensä heittää ins.

Kun ihminen on hyökkäävä joukkue seisoo tavoite puolella viimeinen puolustaja vastakkaisen joukkueen sitä kutsutaan paitsiossa, mikä johtaa vapaapotkun puolustavan joukkueen jossa paitsiossa tapahtuu. Maalivahti ei lasketa puolustajana.

Jalkapallo ei ole monimutkainen urheilua 4.00/5 (80.00%) 1 vote